Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Μπλόκο” στο Χαϊδάρι για τον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Ο Άρης Πετρούπολης είχε δείξει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές ότι με την παρουσία του δεν είχε να φοβηθεί τίποτα στο 2ο ομιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Παρ’ ολα αυτά, το απόγευμα του Σαββάτο το αήττητο σερί που έτρεχε το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ έλαβε τέλος στο Χαϊδάρι.

Η ομώνυμη ομάδα αφού εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο εικοσάλεπτο πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 και βελτίωση τη θέση της στην κατάταξη.

Από την άλλη, η ομάδα της Πετρούπολης είδε να χάνει το προβάδισμα που έχει για την πρώτη θέση παρά την ήττα των Πετραλώνων στην Ηλιούπολη, αφού με νίκη στο αυριανό ματς ο Χαραυγιακός προσπερνάει τους ‘τζιαλορόσι’.

Ο Αρης μετά το 27′ εμφανίστηκε στο γήπεδο όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Θανόπουλο και παρότι είχε τις φάσεις να πετύχει και δεύτερο γκολ δεν τα κατάφερε, με την εικόνα των φιλοξενούμενων να είναι μέτρια και να παίζουν ρόλο τα σημαντικά λάθη που έγιναν στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Στο α’ μέρος το Χαϊδάρι ήταν ανώτερο αφού κατάφερε να απειλήσει τον Αρη, με τους πρωτοπόρους μέχρι το 30′ να πραγματοποιούν τη χειρότερη τους εμφάνιση.

Μόλις στο 5′ είχαμε την ψυχρολουσία όταν ο Γαλανόπουλος δεν υπολόγισε σωστά τη μπάλα με το κεφάλι και ο Μουρεζίνης που έγινε κάτοχος της μπάλας με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 8′ το σουτ του Κατσή, έφυγε άουτ, ενώ στο 10′ ο Θανόπουλος έκανε το σουτ με τον Μίχο να μπλοκάρει. Στο 15′ ο Γαλανόπουλος έκανε το γύρισμα όμως ο Μίχος μπλόκαρε για να φτάσουμε στο 18′ όπου έγινε το 2-0. Ο Ρούπι αφού βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τζαφάι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και να βάλει δύσκολα στην ομάδα από την Πετρούπολη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 28′ ο Θανόπουλος μετέτρεψε σε γκολ του πέναλτι που κέρδισε ο Τσάτσος από τον Σπυρόπουλο.

Στη συνέχεια ο Άρης είχε την κυριαρχία όμως δεν κατάφερε να απειλήσει αισθητά πλην της φάσης του 47′ όταν ο Κυριαζής έκανε το γύρισμα όμως κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

Στην επανάληψη, ο Άρης είχε καλές στιγμές αφού απείλησε με προσπάθειες των Γκουτσούλα στο 48′, Ζουζουλή στο 68′, Κυριαζή (71’77’) και Ζήκου στο 80′, με το Χαϊδάρι να έχει καλή στιγμή με τον Κοπανά στο 83′ και τον Μουρεζίνη στο 68′ με το σουτ τελευταίου να καταλήγει στην αγκαλιά του Τζαφάι. 

Το Χαϊδάρι από την άλλη έπαιξε στην κόντρα όπου βγήκε πολλές φορές όμως ο Βασιλάκος όσες φορές χρειάστηκε ανέκοψε τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Κιούρκου.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος) Mίχος, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου (78′ Μπακαμάς), Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Παππάς (67′ Καμπεράι), Ντράμι (54′ Σκαραμάγκος). Χριστούλης, Ρούπι (83′ Κοπανάς), Μουρεζίνης, Σπυρόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λάππα, Γαλανόπουλος (23′ Ζουζουλής) Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (84′ Τσομπανίδης), Κυριαζής, Γκουτσούλας, Κατσής (46′ Παούρης), Θανόπουλος (65′ λ.τρ. Σιδέρης) Τσάτσα