Connect with us

3ος Όμιλος

Μπολάνο: Μόνο ευχάριστες στιγμές έχω από την Ερμιονίδα

Published

on

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοίμασα του Παναργειακού για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας το μεσημέρι της Κυριακής. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, Ηρακλής, Μπούνας, Κοντέων και Ευθυμιάδης καθώς προέρχονται από επαγγελματική κατηγορία, με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Ρομπέρτο Μπολάνο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής τονίζοντας:

Θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα γιατί είναι τελικός, Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα στο μάξιμουμ. Παίζουμε με μια ομάδα αξιόλογη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, άλλωστε είναι τελικός ενός νομού και οφείλουν και οι δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, και όποιος ειναι καλύτερος ας κερδίσει. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά’. Ερωτηθείς πως αισθάνεται που θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι σε ένα σύνολο που γνώρισε μοναδικές στιγμές πριν από μερικά χρόνια, ο έμπειρος κόουτς τόνισε:

Για εμένα θα είναι ιδιαίτερο γιατί στην ομάδα της Ερμιόνης βρισκόμουν στην καλύτερη φάση της ιστορίας της. Πέρασα καλά στην ομάδα και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.