Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Μποξ” και ξύλο στη Νέα Πέραμο, 5 αποβολές και σύρραξη στο Ευκλείδης-Ερμής Άνω Λιοσίων(0-0)

Published

on

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης, επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι ανάμεσα στον Ευκλείδη και τον Ερμή Άνω Λιοσίων, με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς γκολ(0-0).

Το ματς είχε γενικά και αδικαιολόγητα αρκετά νεύρα και ένταση, όμως από ένα σημείο και μετά η κατάσταση ξέφυγε. Από το 90′ και μετά, το ποδόσφαιρο έδωσε τη θέση του στο… μποξ, καθώς  μπουνιές και κλωτσιές πρωταγωνίστησαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής Χαμπιλάι, στο 90′ απέβαλε τον γκολκίπερ του Ευκλείδη Μάργαρη για μπουνιά σε αντίπαλο. Εν συνεχεία ακολούθησε σύρραξη, με αποτέλεσμα να αποβληθούν για τον ίδιο λόγοι οι Στρατούρης, Χατουτσίδης, Ιακωβίδης Κ., καθώς και ο Κρυάδας, ο οποίος είχε βγει σαν αλλαγή και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος ξανά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πηδώντας τα κάγκελα……

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Μάργαρης, Αργυρίου, Ζεϊνάτι, Κόλα, Καριόρης, Θεοχάρης(68′ Αραπίου), Ισμαϊλι, Καραμπίνος(63′ Στρατούρης), Πάχο(90′ Παρθένογλου), Παλούκα(63′ Κασιμάτης), Κρυάδας.

ΕΡΜΗΣ: Κυπαρίδης, Θάνος, Χατζηιωαννίδης, Κοντογιάννης Γ., Κοντογιάννης Δ.(43′ λ.τρ. Λακουμέντας), Σονίδης(46′ Κόλα), Χατουτσίδης, Καπογιάννης, Αντωνίου(58′ Ιακωβίδης Α.), Κεχρής, Στάμο(68′ Ιακωβίδης Κ.).

  • Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του προπονητή του Ερμή Άνω Λιοσίων Σάκη Κυριακόπουλου.