Connect with us

stoplekto

“Μποξ” στο Πυρρίχιος- Απόλλων Ποντίων…

Published

on

Τα θλιβερά γεγονότα που εξελίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, επισκίασαν τη νίκη του Απόλλωνα Ποντίων στο τοπικό ντέρμπι με 1-0 επί του γειτονικού Πυρρίχιου.

Όλα ξεκίνησαν μετά το γκολ που πέτυχε για τον Απόλλωνα ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος στο 70’.

Όπως γράφει ο διαιτητής Δημόπουλος στο φύλλο αγώνος, μετά την επίτευξη του γκολ, ο ποδοσφαιριστής του Πυρρίχιου Μαυροδόντης πλησίασε απειλητικά τον διαιτητή και το εξύβρισε με αποτέλεσμα να τον αποβάλει. Στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης κατέβασε το χέρι του διαιτητή και συνέχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. Με την παρέμβαση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του Πυρρίχιου ο παίκτης απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μαυροδόντης πλησίασε πάλι τον διαιτητή, τον οποίο τράβηξε από τη φανέλα και  με το χέρι τον χτύπησε στο πρόσωπο,  και ενώ πήγε ο διαιτητής να μπει στα αποδυτήρια επιχείρησε πάλι να τον χτυπήσει με το χέρι και το πόδι, αλλά τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του και οι δυο βοηθοί.

Ο διαιτητής Δημόπουλος κάλεσε αστυνομική δύναμη, η οποία προσήλθε μετά από πέντε λεπτά, και δήλωσε ότι επιθυμεί να κάνει μήνυση για χειροδικία κατά του Μαυροδόντη. Στο τέλος του φύλλου αγώνος ο διαιτητής γράφει ότι ένιωσε ζάλη και τον εξέτασε ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος του συνέστησε να μεταβεί σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο…

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Παλατσίδης, Πιπερίδης Γ., Κέλι, Κυριαζίδης, Μαυροδόντης, Μαυράκης(79’ Φαμελιάδης), Καραδήμας, Χιονίδης(74’ Παϊραχταρίδης), Σότα(59’ Τσούφλας), Σερταρίδης, Αποστολόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σοφιανίδης Δ., Σοφιανίδης Β., Δανιηλίδης(79’ Πουλάκης), Μιχαηλίδης, Συμεωνίδης, Μπαρντόκ(88’ Σωπίδης), Ασλανίδης, Κομιώτης, Καμενίδης(57’ Αδελφόπουλος), Σιδηρόπουλος, Λακάι(65’ Αλίκια).