Connect with us

stoplekto

Μπορούσε τη νίκη ο Μανδραϊκός στη Χαλκίδα

1-1 με όφελος για την Κόρινθο

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής μιας Χαλκίδα και Μανδραικός έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Φυσικά αυτό το αποτέλεσμα δεν συμφέρει κανέναν, αφού η Κόρινθος κέρδισε τη Θήβα και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τη κορυφή, ωστόσο ο Μανδραϊκός όχι μόνο στάθηκε όρθιος σε μια δύσκολη έδρα αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη. Στο α’ ημίχρονο και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα νευρικές, χωρίς να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Ωστόσο κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ο Πλαβούκος στο 46′ έγραψε το 1-0, παγώνοντας τους γηπεδούχους. Στο β΄ ημίχρονο το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και το κατάφερε. Συγκεκριμένα επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, ο Μανιάτης διαμόρφωσε τελικό 1-1.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κωνσταντάκης (ΣΔ Αχαϊας)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Μόνος, Καλλιμάνης, Μπακρής (83′ Γκιόκας), Πατρός, Νικολόπουλος, Γκιτσάλης (54′ Λέκκας), Μανιοάτης, Καλογερόπουλος, Ιορδανίδης, Καρακατσάνης, Κακκάβας (74′ Ταυταρίδης)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης, Παπαπαναγιώτου, Χελής, Κοκλιώτης, Τουρνάς (73′ Χειμωνίδης), Αλημπάς (61′ Λιοσάτος), Πλαβούκος (57′ Αράπογλου), Ραπτόπουλος, Κωνσταντινίδης

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply