Connect with us

3ος Όμιλος

Μπούνας και Πούτσι οι τυχεροί στην κοπή της πίτας!

Published

on

Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, σήμερα το βράδυ, ο Παναργειακός έκοψε την πίτα του για το 2016, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας, όπου παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. το προπονητικό τίμ, οι ποδοσφαιριστές και αρκετοί φίλοι.
Ο πρόεδρος Ιωσήφ Μερτύρης ευχήθηκε να επιτευχθεί το στόχος που είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική και τόνισε πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί με τις τις τελευταίες προσθήκες πιστεύει πως έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα απο όσες έχει φτιάξει τα χρόνια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ζήτησε δε απο τους ποδοσφαιριστές να το αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τον ίδιο τον πρόεδρο να κάνει την αρχή κόβοντας τα πρώτα κομμάτια για τον Χριστό και την Παναγία, την ΕΠΣΑ που ανήκει το σωματείο, την ιδια την ομάδα, τη διοίκηση, τον κόσμο. Στη συνέχεια κάλεσε τους κ.κ.Αποστολόπουλο,Σιδέρη, Μαρλαγκούτσο, Κιμουλιάτη, Μαντά, Κουτάλη, Πιλικίγκο, Μπολάνο, Κρεμαστιώτη, Χριστόπουλο, Σκούρα, Μπακοπάνο, και τέλος τον φροντιστή και τον αρχηγό της ομάδας Ανδρέα Παπαϊωάννου, οι οποίοι έκοψαν απο ενα κομμάτι.
Τρία ήταν τα φλουριά που είχαν τοποθετηθεί στις πίτες και τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Μπούνας και Πούτση και η σύζυγος του προέδρου.
Η συνέχεια δόθηκε στην “Σπηλιά” για φαγητό.