Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπούσκος ο 10ος στο Χαϊδάρι

Published

on

Συνεχίζεται το φετινό μεταγραφικό ντεμαράζ για το Χαϊδάρι, οι οποίοι προχώρησαν στη 10η φετινή τους μεταγραφή.

Έτσι, τη φανέλλα του Χαϊδαρίου θα φορά φέτος ο 21 χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Μπούσκος, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν της ομάδας του κ. Πυρένη (στη φώτο με τον ειδ. γραμματέα κ. Παπαϊωάννου). Ο γεννημένος το 1995 πανύψηλος αμυντικός έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Αθηνών, ενώ πέρυσι είχε 30 συμμετοχές στον Α.Ο. Περιστερίου.

Το μυαλό όλων στην πρεμιέρα

Πλέον, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Κένταυρο Βριλησσίων. Στα πλαίσια της προετοιμασίας αυτής, οι “κυανέρυθροι” αντιμετώπισαν χθες εκτός έδρας τον Άρη Πετρούπολης. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, επεισοδιακό, με συνεχείς διαπληκτισμούς ανάμεσα στους παίχτες και χαρακτηρίστηκε από τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, την ένταση και την ανεπαρκή διαιτησία (ο αγώνας διεξήχθη χωρίς βοηθούς!).

 

ΤοΧαϊδάρι απείλησε με τους Αλεβίζο στο 34΄, ενώ είχε δοκάρι με τον Κοπανά στο 80΄. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με ένα αστείο πέναλτυ, όταν στο 65΄ ο Τζέλα έπεσε μόνος του στην περιοχή, με τον κοντινότερο αντίπαλο να βρίσκεται στο 1 μέτρο! Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, ενώ υπήρξε ένταση και στην εξέδρα από αυτή την ανεκδιήγητη απόφαση. Τελικά, ο ίδιος ο παθών σκόραρε για το τελικό 1-0, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αλεβίζου στο κεφάλι.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Κασάπης, Πέτρο, Αλεβίζος, Πανταζόπουλος, Ροκάκης, Καμπέρης, Μουρεζίνης, Σακελλαρίου, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Μπεχλής, Ρέτζος, Καλαμπαλίκης, Κοπανάς, Μπούσκος, Δράμης, Σαββόπουλος.

Δεν αγωνίστηκαν οι Χριστούλης, Φουκαράς, Τουλούπης, Γιαννουλάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply