Connect with us

stoplekto

Μπρατσόλης: Εισβολή από μαυροφορεμένους στην ψυχή και το μυαλό

Έκτακτη σύγκληση της ΕΠΣΠ για τα γεγονότα σε Πυθαγόρα- Πειραϊκή

Published

on

Την άμεση αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣΠ Στέλιου Μπρατσόλη προκαλέσαν τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πυθαγόρα- Πειραϊκή. Τη Δευτέρα πραγματοποιηθεί έκτακτη διοικητική συνεδρίαση για το θέμα αυτό. Αναλυτικά η δήλωση του κ Μπρατσόλη έχει ως εξής:

“Αυτό το οποίο Συνέβη σήμερα στο γηπεδο Περαματοs κατα την Διάρκεια του Ποδοσφαιρικού Παιχνιδιού Της Β’ Κατηγορίας Πειραιά μεταξύ των ομάδων Πυθαγορα – Πειραικη / είναι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – που υπηρετεί η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ και ΟΛΑ τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ .

> Αυτοί οι ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ – στον Αγωνιστικό Χώρο και με ΒΙΑ κατεδιωξαν τους Αγωνιζόμενους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ – προκαλώντας την ΒΙΑΙΗ διακοπή του Παιχνιδιού – δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ – Τα ΟΡΑΜΑΤΑ και τις ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ και τις ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΜΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΜΑΣ – ποδοσφαιρικής ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ . ΟΠΟΙΟΥΣ στόχους και ΣΚΟΠΟΥΣ να ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ – είναι ΣΙΓΟΥΡΟ Οτι το ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ – θα τους ΑΠΟΒΑΛΕΙ και δεν θα επιτρέψει να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ τον ΧΩΡΟ ΜΑΣ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ .

> Καλω ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ στην ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΑΣ .

> Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ θα συνεχίσουν ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ – και ΟΧΙ στοΝ ΤΥΦΛΟ ΜΑΥΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ Παιδιά και Το Ποδοσφαιρο , Τις Διοργανώσεις , και τα Ιστορικά Σωματεία μας – Επιδιώκοντας να κάνουν Κακό στην Καρδιά και στα ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ “.

 

Στέλιος Μπρατσολης

Προεδρος Ε.Π.Σ.Π.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply