Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Πεύκη

Την απομόνωση των δολοφονικών στοιχείων απο το ποδόσφαιρο ζητά ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ.

Published

on

Δήλωση σχετικά με τα επεισόδια στην Πεύκη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, Στέλιος Μπρατσόλης, ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο της ομάδας των Βορείων Προαστίων και έζησε από πρώτο χέρι τα συμβάντα. « Μετά απο 40 χρόνια στα γήπεδα, φοβήθηκα για τη ζωή μου» δηλώνει και προσθέτει ότι πρέπει να απομονωθούν τα «δολοφονικά» στοιχεία από το ποδόσφαιρο». Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά έχει ως εξής:

 

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες του παμπειραικου και πανελλαδικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η άποψη που κατέθεσε ο αντιπροεδρος της ΕΠΟ κ. Νίκος Ανασοπουλος / και στήριξα εκ μέρους της ΕΠΣΠ / στην δίωρη παρέμβαση του στην συζήτηση του συμβουλίου Της ΕΠΟ / της 11/5/12 – για ματαίωση για εφετοs του σχεδίου: Μπαράζ – ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα – και πραγματοποίηση του περιφερειακού πρωταθλήματος 2012-2013 με τον αριθμό ομίλων της περιόδου 2011-2012 – λόγω της συνθέτης – δύσκολης – έκτακτης πιεστικής και οικονομικής πραγματικότητας που όλοι μας βιώνουμε – δυστυχώς ! Με τα

τα όσα εξωαγωνιστικα – δολοφονικά- μεταφερόμενα – τυφλά – έκτροπα που συνέβησαν

Στο παιχνίδι Μπαράζ του σωματείου μας Περαμαικου με την Πεύκη / δικαίωσαν την προσπάθεια παρέμβασης του Νίκου Ανασοπουλου και της ΕΠΣΠ – για την μετάθεση αυτού σχεδίου μπαράζ ανόδου στο περιφερειακό για τη επόμενη αγωνιστική περίοδο .

Το θέμα όμως δεν είναι η διαπίστωση αυτής της παρέμβασης μας .

Το θέμα είναι ότι ακραία στοιχεία – που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τον ερασιτεχνισμό – εκμεταλλεύονται με δολοφονικό τρόπο και επιλογή – το πάθος , την δύναμη , την παρόρμηση τηs εξεδραs – τηs καθε εξεδραs -την προσδοκία για αγωνιστική άνοδο – και την σημερινή πολύ σύνθετη ρευστή πολιτικοκοινωνική περίοδο – βρισκονταs αφορμή , εδαφοs και οτιδήποτε άλλο τους εξυπηρετεί -για να μεταφέρουν -την ωμη τυφλή δολοφονική βία τους – στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις – και να την μετατρέψουν σε ανεξέλεγκτη : κόλαση – καταστρέφοντας ουσιαστικά το ποδόσφαιρο μας – που αγαπάμε – προσπαθούμε – και εργαζόμαστε για την πρόοδο του .

Αγαπητοί φίλοι μην τους κάνουμε το χατίρι !

Πρέπει και Μπορούμε να αποβάλουμε ! Και να μην επιτρέψουμε σε αυτούς τους δολοφονικούς στρατούς – που δεν έχουν καμία συναίσθηση – απέναντι στην αξία της ανθρώπινης ζωής ! Να τιs δολοφονήσουν – δολοφονώντας μαζί και το ποδόσφαιρο μας.

Μπορεί να πει κάποιος : ´ άλλη μια διαπίστωση ..’

Όχι ! Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Ποδοσφαίρου μας!

Δηλώνω προς όλους σας οτι βιώνοντας δίπλα μου – την κόλαση αυτών – που συνέβησαν

Και την τυφλό ” ντου” όσων διαδραματίστηκαν -πρώτη φορά και μετά απο 40 χρόνια συμμετοχής μου στα κοινά για την κοινωνική πρόοδο – φοβήθηκα για την ζωή μου !

Συμπαραστέκομαι στα θύματα αυτής της πρωτοφανούς ζούγκλας – είμαι δίπλα στα σωματεία μαs και σε καθετί

– που θα βοηθήσει με καθαρότητα ,ηρεμία και συνεννόηση – να προστατεύσουμε την

αγωνιστική διεκδίκηση των σωματείων μας – προστατεύοντας τις αξίες μας και το ποδόσφαιρο μας .

Η ΕΠΟ οφείλει να – έστω και τώρα να κατανοήσει ότι οι παρεμβάσεις του Πειραιά – δια του

Αντιπροέδρου και των αντιπροσωπειών της ΕΠΣΠ – δεν είναι καιροσκοπικές ούτε προχειρεs η ´ χωρίς Ερμηνεία – αλλά στοχεύουν μόνο στην πρόληψη , στην προστασία , στην συνολική οργανωτική πρόοδο του Ποδοσφαίρου μας από : τα κάτω προς τα πάνω.

 

Αυτόν τον αγώνα κατά της βίας ! Σε οποία της μορφή και κλίμακα – καλώ όλα τα σωματεία

ας – να κάνουμε μαζί ! Για να χαμογελάσει και να μην θρηνήσουμε θύματα.

Θα είναι τραγικό ! Και θα μας ακολουθεί σε όλη μας τη ζωή !

 

Καλώ την ΕΠΟ να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση .

 

Καλώ την πολιτεία – το Υπουργείο προστασίας του πολίτη – την ΓΓΑ – να πράξουν οτι απαιτείται και να δώσουν το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές – να αγωνίζονται – και να

Γεύονται την Χαρά της μπάλας και το χειροκρότημα των φίλαθλων και όχι να κινδυνεύουν από την επικίνδυνη αυτή Βία !

 

Παρά την πληγή που γέννησαν τα έκτροπα στην Πεύκη – είμαι αισιόδοξος και πιστεύω

Ότι αυτό το ποδόσφαιρο που υπηρετούμε , αγαπάμε και προσδοκούμε – αυτό τελικά θα κερδίσει – αυτό τελικά αυτό -θα επιβληθεί – γιατί το αξίζουμε και μας ανήκει !

Για αυτό το ποδόσφαιρο προσπαθεί και παλεύει ο Πειραιάς και η Ένωση μας

– και όχι για οποιαδήποτε – σώνει και ντε -” μπαράζ” που υπάρχει ενδεχόμενο αντί για Χαρα – να μας γεμίσουν θλίψη Και τραγωδίες “.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply