Connect with us

6ος Όμιλος

Μπρόκος: ”Ποιος δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση μας”

Ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ, Σταύρος Μπρόκος, βγάζει το… καπέλο του στους φίλους της ΑΕΚ δείχνοντας να μην έχει πιστέψει τα όσα βίωσε την προηγούμενη Κυριακή!

Published

on

Είναι δεδομένο ότι οι περισσότερες ομάδες τη φετινή σεζόν, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που τίθονται αντιμέτωποι με την Ένωση απολαμβάνουν την μαγευτική και εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος των ”κιτρινόμαυρων”. Ένας εξ αυτών ήταν και ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ, Σταύρος Μπρόκος, ο οποίος για πρώτη φορά έπαιξε μπροστά σε τόσο κόσμο την περασμένη Κυριακή. Ο νεαρός πορτιέρο αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός μέσω δηλώσεων που παραχώρησε τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:”Ήταν μοναδικό αυτο που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση μας, να νοιώσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από όνειρο. Δεν έχουμε ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κόσμο, που με την παρουσία του όχι μόνο έσπρωχνε συνεχώς την ομάδα του, αλλά αποτέλεσε το καλύτερο κίνητρο και για μας να μπούμε στο γήπεδο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

 

”Στόχος μας ήταν να παίξουμε ποδόσφαιρο”

”Είχαμε πει πριν το παιχνίδι να μπούμε και να παίξουμε τη μπάλα μας. Ο προπονητής μας στα αποδυτήρια μας  είπε να απολαύσουμε την εμπειρία, αλλά να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι προσπαθώντας να καταστρέψουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ, όπως είχαμε δει να συμβαίνει στα προηγούμενα παιχνίδια του αντιπάλου μας. Τα συγχαρητήρια που μας έδωσαν και τα καλά λόγια που ακούσαμε στο τέλος από τον προπονητή και τους παίκτες της ΑΕΚ για την εμφάνιση και την αγωνιστική μας συμπεριφορά αποτελούν ένα ακόμα κίνητρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply