Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπότης: «Πάνω απ’ όλα ο Ήφαιστος»

Published

on

Ο Γιώργος Μπότης ήταν κομβικός στη νίκη του Ηφαίστου (2-1) κόντρα στην Αγία Ελεούσα. Ο 24χρονος χαφ-εξτρέμ για ακόμα μία σεζόν δίνει πολύτιμες βοήθειες στο συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού, ωστόσο κρατάει χαμηλούς τόνους και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Μιλώντας για τον αγώνα απέναντι στους «κυανόλευκους», τοποθετήθηκε για το «ταβάνι» της ομάδας, αλλά και για τους προσωπικούς στόχους του.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Αγία Ελεούσα: «Είχαμε καλή εικόνα. Προσπαθήσαμε, δεν καθαρίσαμε νωρίς το παιχνίδι και αυτό παραλίγο να μας στοιχήσει. Δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να κάνει ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε καλή ομάδα προσπαθούμε να δείξουμε καλή εικόνα. Όσο περνάει ο καιρός, υπάρχει βελτίωση. Είναι θετικό αυτό, γιατί είμαστε και νέοι, αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα, έστω και σε μια κακή εικόνα. Κόντρα στην Ελεούσα ήμασταν πολύ καλοί, όμορφο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δεν απειληθήκαμε τρομερά πέρα από 2-3 φάσεις.»

Για τη φετινή ομάδα και το… ταβάνι της: «Στόχοι υπάρχουν φυσικά, όμως δεν έχουμε θέσει κάποιον συγκεκριμένο. Όσο ψηλότερα γίνεται, τόσο καλύτερα για εμάς. Συνεχίζουμε δυνατά!»

Για τους στόχους του Γιώργου Μπότη: «Είμαι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Δουλεύω αρκετά. Έχω προσωπικούς στόχους, όμως πάνω απ’ όλα ο Ήφαιστος και το καλό του συλλόγου.»