Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Μυστήριο” το φύλλο αγώνος Νέων Ευγενείας- Περαμαϊκού…

Published

on

Ένα μυστήριο παραμένει η σύνταξη του φύλλου αγώνος στην επεισοδιακή αναμέτρηση ανάμεσα στους Νέους Ευγενείας και τον Περαμαϊκό.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ οι Νέοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Γκανίδη από το 30′, μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν στο γήπεδο “Νίκος Γόδας” στη Χαραυγή, μας μετέφεραν ότι ο διαιτητής της συνάντησης Βαγγέλης Λαθύρης δέχθηκε επίθεση στα αποδυτήρια των διαιτητών από ανθρώπους που εισήλθαν στον χώρο των αποδυτηρίων.

Ο διαιτητής κάλεσε αστυνομική δύναμη, ώστε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας, για τη σύνταξη του φύλλου αγώνος. Ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι δεν ακολούθησαν οι αρχηγοί των ομάδων και μετά από πολλές ώρες το φύλλο αγώνος έχει παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα, με το περιεχόμενό του να είναι άγνωστο και στις δύο πλευρές. Ωστόσο, έχουμε επίσης έγκυρες πληροφορίες, ότι στα αναγραφόμενα ο διαιτητής έχει γράψει ότι δεν δέχθηκε επίθεση και δεν τον χτύπησαν….

Το φύλλο αγώνος θα παραδοθεί από το διαιτητή Λαθύρη τη Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, από όπου και θα το παραλάβουν τα δύο σωματεία και θα αποφασιστεί από τα γραφόμενα του η τύχη του αγώνα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης…