Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μωρά από ατσάλι και Αγιοι Ανάργυροι- Αθηναϊκός 3-1…

Published

on

Τα παιχνίδια στα οποία παίζονται πολλά πράγματα τα κερδίζουν οι ομάδες που δείχνουν μέσα στο γήπεδο ότι το θέλουν περισσότερο…

Αυτοί ήταν σήμερα οι Αγιοι Ανάργυροι, που επικράτησαν απόλυτα δίκαια επί του Αθηναϊκού με 3-1 και πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πήραν βαθιά βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα. Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Κοσμά αν και αγωνίστηκαν και πάλι με πολλές απουσίες, έδειξαν σήμερα περίσσια ψυχικά αποθέματα και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν επί ενός Αθηναϊκού που πραγματικά απογοήτευσε και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να είναι στο πνεύμα του αγώνα.

Ετσι η Ενωση έφτασε στους 10 βαθμούς, ενώ ο Αθηναϊκός έμεινε στους 10.

Το σκορ άνοιξε στο 42′ όταν ο Μακρής εκτέλεσε κόρνερ και ο Βυζανιάρης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 45′ ο Δενελάβας με ωραλια κάθετη πάσα βρήκε τον Ρουμελιώτη που με άψογο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 70′ ο Ρουμελιώτης έφυγε ταχύτατα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε, με τον Κατσίβελα με διπλή προσπάθεια από κοντά να κάνει το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 82′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παλαντέσκου, με τον Κατσούλα να εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κοσμάς): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κεχρής, Γενίδογαν (73′ Μπάνη), Δενελάβας, Καστόρας, Κωσταδήμας (6′ λ.τ. Ντελήμπαση)(61’Κατσίβελας), Χαραλάμπου, Μακρής (46′ Τσαγκαράκης), Δεσποτόπουλος, Ρουμελιώτης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικολακόπουλος, Μπαλίου (46′ Καβαλάρης), Ζλαχος, Αλή Ομάρ (75′ Χαλουβάς), Τσάκος, Κατσαούνος, Ταρσαναλής (63′ Οντιάμπο), Κατσούλας, Σέχι (75′ Παλαντέσκου) Λάιος, Ντούρο (46′ Μουρελάτος).