Connect with us

5ος Όμιλος

Μωυσίδης: “Τιμή που αποτελώ μέλος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και η συνεργασία με τον κ. Θέμελη”

Published

on

Η μεταγραφή της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ που προκάλεσε θόρυβο εξαιτίας της ποιότητας που διαθέτει ο ποδοσφαιριστής είναι εκείνη του Σεραφείμ Μωϋσίδη.

Ο ποδοσφαιριστής που την προηγούμενη σεζόν ξεχώρισε με τη φανέλα του Εδεσσαϊκού πλέον θα υπερασπίζεται την αμυντική γραμμή των “κόκκινων”, με τον ίδιο να μιλάει stoplekto.gr για τους λόγους που πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο νομό Χανιων.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε ο σκληροτράχηλος άσος που εξήρε το εγκώμιο του προπονητή, Αστέριου Θέμελη, λέγοντας ότι «έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου» όπως και των ανθρώπων της ομάδας.

Το σχολιο του

-Γιατί επέλεξε την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ;

Η επιλογή μου ήταν εύκολη θα έλεγα αφου η ομάδα έχει ολες τις προδιαγραφές που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να είναι καλά. Είναι τιμή μου που με επέλεξε η ομάδα και θα βάλω τα δυνατά μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών.

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας
Έρχομαι στην ομάδα με φιλοδοξίες και οι στοχοι μας ταυτίζονται. Θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία καλύτερη από πέρυσι και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές στη κατηγορία.

-Οι προσωπικές φιλοδοξίες;
Προσωπικά για μένα είναι μια καινούρια πρόκληση με νέους δρόμους μπροστά μου. Θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα απ την ομαδική δουλειά να διακριθώ προσωπικά.

-Έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου το γεγονός ότι ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι ο κ. Θέμελης;
Ο κ. Θέμελης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος.. Τον γνωρίζω σαν αντίπαλο προπονητή αλλά και σαν αντίπαλο ποδοσφαιριστή όταν ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου αφού ήμουν στη Νίκη Βόλου. Ειναι ένας άνθρωπος φιλόδοξος χαίρομαι που θα δουλέψουμε μαζί και ήταν ένας σημαντικός λόγος της απόφασης μου να κατεβω στη Κρήτη..