Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μόνη πρώτη η Ένωση Α.Α. Ρέντη, 3-2 με δέκα παίκτες τη γειτονική Νίκη στο 93′

Published

on

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη. Η ομάδα του Κώστα Χαλιάσου πήρε δύσκολα το τοπικό ντέρμπι επικρατώντας με 3-2 στο 93 της ανταγωνιστικής Νίκης σε ένα ματς για γερά νεύρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και…στον κόσμο που βρέθηκε και το παρακολούθησε στο γήπεδο.

Μόλις στο 11′ η Νίκη άνοιξε το σκορ με τον Κερπάσι, αλλά είχε την ατυχία να ισοφαριστεί από…αυτογκόλ που έβαλε με τον Ντινόπουλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου(45’+2′).

Το τελευταία δεκάλεπτο της συνάντησης επιφύλασσε ό,τι δεν έγινε σε ολόκληρη την επανάληψη. Η Ένωση πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα με τον Ντόνε στο 79′, ενώ στο 84′ έμεινε με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο γκολκίπερ Γεωργίου, όπου κάτω από τα γκολπόστ τον αντικατέστησε ο αμυντικός Μπρέσο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Νίκη κέρδισε πέναλτι, με τον Σταθελάκη να ευστοχεί και να ισοφαρίζει.

Και ενώ όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, η Ένωση Ρέντη αν και με παίκτη λιγότερο κατάφερε να κάνει ένα απίστευτο “buzzer beater” στο 93′ με τον Ντόνε να χαρίζει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Διαιτήτευσε ο Κακριδής.

ΕΝΩΣΗ Α. Α. ΡΕΝΤΗ: Γεωργίου, Μπρέσο, Παλαχάρ, Χριστόπουλος(46′ Μπουζάλι), Σαλέμ, Γκαγκόσης(53′ Χουρδάκης), Στρίγκας(72′ λ.τρ. Γκιόκας), Νουαλάλ, Διαμαντόπουλος, Ντόνε, Πρέκας.

ΝΙΚΗ: Καρίμαλης, Τσελίκας, Σισμανίδης(66′ Παπαργύρης), Χιώτης, Ντινόπουλος, Κερπάσι, Σταθελάκης, Βουζάλης(75′ Ανδρέου), Παύλου(90′ Μακρής), Παπαδόπουλος, Τόττης.