Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μόνος πρώτος και αήττητος ο Ιπποκράτης, 1-0 στο ντέρμπι την Αμιλλα

Published

on

Ο Ιπποκράτης ήταν ο νικητής στο Περιστεριώτικο ντέρμπι της Β’ κατηγορίας, επικρατώντας επί της Αμιλλας με 1-0.

Ετσι έφτασε τους 17 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έμεινε μόνος στην πρώτη θέση, ενώ παράλληλα είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο. Η Αμιλλα υπέστη την πρώτη της ήττα και έμεινε στους 14 βαθμούς, υποχωρώντας στην 4η θέση μαζί με Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Παράδεισο και Ηρακλή Περιστερίου.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ όταν ο Κατσαμάς στην προσπάθεια του να διώξει με αυτογκόλ έκανε το 1-0. Στο 20′ η προσπάθεια του Πούλιου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος η Αμιλλα είχε την υπεροχή και πίεσε τον αντίπαλο της, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού βρήκε απέναντι της έναν εκπληκτικό Γιώργο Τεννέ, που κυριολεκτικά <<κατέβασε τα ρολά >> στην εστία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίχτες του Ιπποκράτη αφιέρωσαν τη νίκη στον πρόεδρο τους Διονύση Γεροντή που σήμερα είχε τα γενέθλια του.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Αραβίδης, Τσολακίδης Λ..

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Βόγλης): Τεννές Γ., Νάκο (70′ Παναγιωτάκης), Ρουμελιωτάκης, Μίχος, Γκέκας, Τεννές Ε., Ζευγούλας (70′ Κολοκοτρώνης), Λουκάκης, Μουράτης (70′ Κούρτης), Σωτηρόπουλος (51′ Καλαμοτουσάκης), Δρόσος (56′ Γεροδημήτρης).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος): Γεροντάκης, Σωτηρίου (67′ Μαντινιώτης), Κατσαμάς (46′ Τζαβάρας), Κασιμάτης (46′ Μποζάς), Κατσιούλας, Ζήκος, Μπότης, Κοπανάς (65′ Καρράς), Πούλιος, Παππάς, Καλαμπαλίκης. (52 Δέγκλερης).