Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μόνος πρώτος ο ΑΟ Περιστερίου, 4-1 το Χαλάνδρι

Published

on

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον ο ΑΟ Περιστερίου, που επικράτησε επί του Χαλανδρίου με 4-1 και εκμεταλλεύτηκε την απώλεια του Χολαργού με τον καλύτερο τρόπο.

Ετσι η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη έφτασε τους 17 βαθμούς και παραμένει αήττητη, ενώ το Χαλάνδρι έμεινε στους 7 βαθμούς και είναι στην 11η θέση μαζί με τον συντοπίτη Απόλλωνα.

Στο 20′ ο Λ’έτσι έκανε το 1-0, σκορ που ήταν και το τελικό του πρώτου μέρους. Στο 57′ ο Λειβαδάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, με τον Κουτσούκου στο 60′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, και τον Νένδο στο 70′ να πετυχαίνει το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του. Το γκολ της τιμής για το Χαλάνδρι πέτυχε στο 83′ ο Φελέκης διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Βλατάκης, Τσαγκάρης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (79’ Μπαλαρίνης), Καρακωνσταντής (73’ Διονυσόπουλος), Μπούζας, Σετελάρι, Κλωνάρης (73’ Καλάμης), Κουτσούκου, Ζιάμπρας, Θεοδώρου (65’ Λαναράς), Λειβαδάς (65’ Νένδος), Λέτσι.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κυπραίος, Φουκούλης (70’ Μπέης), Λάμπρου, Ντζαβίδας (70’ Καρβούνης), Δημόπουλος, Μητσόπουλος, Φελέκης, Μπουραζάς (70’ Παρδάλης), Γαλανόπουλος, Κανελλόπουλος (60’ Σιδέρης), Τσιριγώτης (60’ Φωτούχος).