Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μόνος πρώτος ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 3-0 τη Λυκόβρυση

Published

on

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη επικράτησε με 3-0 επί της Λυκόβρυσης και σε συνδυασμ’ό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 41 βαθμούς, ενώ η Λυκόβρυση με 25 βαθμούς είναι στην 6η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Στις σημαντικότερες από αυτές Στο 30 ο Πρισιμιτζής από καλ’ή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 44′ όταν ο Παπαχρήστος σούταρε, με τον Δράκο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Τελικά τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στο 60′ ο Πρισιμιτζής, ο οποίος από ασίστ του Κορφιάτη έκανε το 1-0. Στο 79′ ο Κοφίνης πέτυχε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89′ ο Τριανταφυλλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ: Δράκο, Δούρος (56′ Κριπιντίρης), Αμπεντιναι (80′ Δημητρόπουλος), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας, Κορφιάτης, Τριανταφυλλίδης, Πρισιμιτζής (80′ Τσαλέρας), Κοφίνης (87′ Τσούμπας), Ριζβάνι (56′ Νόκα).

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Αγγελάκης, Μιγκλακης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης (86′ Κρασνίκι), Καβαλάρης, Σχίζας, Τασιούδης (86′ Κορρές), Ππαχρλήστος (78′ Νικολακάκης), Πετράκης, Χρυσογονίδης (86′ Σέργης).