Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μόνος πρώτος ο Πανελευσινιακός- 2-0 την Μικρασιατική στο ντέρμπι κορυφής

Published

on

Την μοναξιά της πρώτης θέσης απολαμβάνει ο Πανελευσινιακός, καθώς επιβλήθηκε στο ντέρμπι κορυφής με 2-0 της ισχυρής Μικρασιατικής, την οποία υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα. Έτσι η ομάδα του Κώστα Παρθενίου έκανε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο και πλέον είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν, ανοίγοντας το σκορ στο 38’ με τον Κατσαβριά.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χάρη Κουστέρη προσπάθησε να αντιδράσει, παίρνοντας τον έλεγχο, χωρίς όμως να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Οι «σταχυοφόροι» κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη με το γκολ του Μπουρτένη στο 72’.

Ρεσιτάλ διαιτησία από τον Βάτσιο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Ατματσίδης, Λάμπρου, Παπασπύρος, Γουβαλάρης, Μακρίδης(87’ Μιχαήλος), Δουκάκης, Κατσαβριάς(82’ Τσομπανίδης), Μπουρτένης, Τούσης(71’ Λογοθέτης), Μπέχλης(60’ Μάκρας).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Μάππας, Κήττας, Λέζη(61’ λ.τρ. Μαυρονάσος), Μανώλης, Γαλανός, Ζουμπουρλής, Τσιούνης, Λιγδας(72’ λ.τρ. Αριστόπουλος), Δέσκος(46’ Μήτσος), Φουρνάρης, Χαμπιλάι(76’ λ.τρ. Σταφάι).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ