Connect with us

stoplekto

Μόνος στην κορυφή ο Πανελευσινιακός- “Καθάρισε” 2-0 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας

Published

on

Ο Πανελευσινιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του επικίνδυνου ΠΑΟΚ Μάνδρας και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της πρώτης θέσης, ενώ έχει και τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Οι παίκτες του Σταύρου Ψιμουλάκη μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και με μεγάλη ώθηση από τον κόσμο που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό οι «σταχυοφόροι» άνοιξαν το σκορ με τον  Δουκάκη.

Από κει και πέρα οι Ελευσίνιοι έκαναν μια διαχείριση του ματς, με τον ΠΑΟΚ κυρίως στην επανάληψη να έχει την υπεροχή, αλλά χωρίς να μπορούν οι παίκτες του Μιχάλη Κάσδαγλη να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανελευσινιακού.

Έτσι και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν μπροστά, σε μια αντεπίθεση οι Ελευσίνιοι κλείδωσαν το ματς με γκολ του Μακρίδη στο 90’.

Άψογη η διαιτησία του διαιτητή Βάτσιου.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Σκλιας, Ατματσίδης(90’ Μιχαήλος), Λογοθέτης, Βαττής(92’ Πέππας), Γουβαλάρης, Λάμπρου, Δουκάκης, Μακρίδης, Τσιγγόπουλος(61’ Κομιώτης), Μπέχλης, Καλτσάς(46’ Μπουρτένης).

ΠΑΟΚ: Πορανίδης, Ριζάι, Πλάτανος, Έβερετ, Τζαφεράκος, Θεοδωρόπουλος(71’ Ματζιούρας), Βούκα, Αρσενίδης, Λόλη(59’ Σούτσα), Κακοσίμος(90’ Μετάι), Κώνστας(85’ Βόγκας).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ