Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μόνο το γκολ έλειπε στο Διαγόρας Αιγάλεω- Παπάγος (0-0)

Published

on

Σε ένα ματς με πάρα πολλές φάσεις αλλά κανένα γκολ, Διαγόρας Αιγάλεω και Παπάγος έμειναν στο 0-0.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη απώλεια για τον Διαγόρα, που πλέον με 50 βαθμούς ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Αττικό, ενώ ο Παπάγος συνέχισε την εκπληκτική πορεία του δεύτερου γύρου, και με 35 βαθμούς είναι στην 7η θέση. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι δύο τερματοφύλακες Τελατινίδης (ειδικά αυτός) και Μαρκαντωνάκης, που ήταν οι βασικοί υπεύθυνοι για το γεγονός ότι ο δείκτης του σκορ δεν μετακινήθηκε από το 0-0.

Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Ντόκου μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα, αφού ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για γκολ. Κορυφαία στιγμή του αγώνα στο 90+3′ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κουλούρης βγήκε τετ α τετ με τον Τελατινίδη, αυτός απέκρουσε σωτήρια. Η μπάλα  έφτασε στον Μυλωνά που σε κενή εστία πλάσαρε, αλλά σαν από μηχανής θεός ο Ζήκος έδιωξε πάνω στη γραμμή…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ; Τελατινίδης, Κολοβός, Μελής (69′ Αγγελόπουλος), Σκλαβενίτης, Τζαβάρας ( 80′ Σιδηρόπουλος), Ζήκος, Μπότης, Καμπεράι, Μάκρας, Μουράτης (58′ Δήμος), Λευθεριώτης (58′ Κόρμπος).

ΠΑΠΑΓΟΣ: Μαρκαντωνάκης, Μπεκίρι (46′ Νούτσος), Γύπαρης (55′ Μπάμη), Αλεξιλαδης, Λιούκας, Κασνέτση (55′ Μυλωνάς), Ρηγόπουλος (84′ Παπαναστασίου), Φατούρος, Δρυμωνίτης (69′ Μπράτσος), Μεσίνι, Κουλούρης.