Connect with us

5ος Όμιλος

Μύκονος – ΑΟΤ Αλίμου 3-5

Published

on

Παιχνίδι με αρκετή δόση έντασης έλαβε χώρα στην Μύκονο, με τον ΑΟΤ Αλίμου να επικρατεί με 5-3 της ομώνυμης ομάδας και να βρίσκεται πλέον στην κορυφή του 5ου ομίλου. Πάντως, το ματς επισκιάστηκε από τη φάση που έλαβε χώρα στο 61′. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Μυκόνου, Γιογιός, κι ενώ το σκορ βρισκόταν στο 3-1 δεν τήρησε το φερ πλέι, σκόραρε και ακολούθησε δεκάλεπτη διακοπή και ένταση χωρίς όμως να ξεφεύγουν τα πράγματα. Αμέσως μετά την επανέναρξη του αγώνα, ο σκόρερ αντικαταστάθηκε από τον δεύτερο τερματοφύλακα και οι γηπεδούχοι δέχθηκαν εθελούσια γκολ για την αποκατάσταση του “ευ αγωνίζεσθε”. Μέχρι τότε, οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν στο γήπεδο όπως άλλωστε έπραξαν και σε όλο τον αγώνα.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους ”μπλε” αφού προηγήθηκαν στις αρχές των δυο ημιχρόνων. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι μείωσαν όμως η ομάδα από τα νότια προάστια είχε και πάλι λύση. Στο 61′ έγινε η φάση της επίτευξης τέρματος απο τον Γιογιό, στη συνέχεια οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα σκόραραν, με τους νησιώτες να μπαίνουν και παλι στο ματς λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα καθώς στις καθυστερήσεις κλείδωσαν τη νίκη.

 

Γκολ: 51′ Καρράς από σέντρα Βλαχόπουλου, 61′ Γιογιός (δεν τήρησε το φερ πλέι), 88′ Βλαχόπουλος από σέντρα Καρρά – 13′ Σαγανάς με πλασέ, 49′ Γούλας με κεφαλιά, 57′ Σαπαλίδης με κεφαλιά, 70′ Σαπαλίδης με πλασέ, 93′ Σαγανάς με σουτ

 

Αποβολές: 65′ Παλιούρας (απευθείας κόκκινη)

 

Διαιτητές: Μανούχος (Αργολίδας), Γκριτζέπης-Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

 

ΜΥΚΟΝΟΣ (Παχατουρίδης-Γούλας): Παλιούρας, Μύρτινας, Φερεντίνος, Καρατζάς, Μπαλής, Καρπαθάκης (72′ Κυπριτίδης), Καμπάνης, Γιογιός (64′ Σαραντάκος), Καρακάσογλου (80′ Χίσα), Βλαχόπουλος, Καρράς

 

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπίτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας (60′ Μπούκουρης), Γούλας, Μανωλιάδης, Καλλιπολίτης (70′ Κάιδος), Σαπαλίδης (75′ Νικολάου), Μπραντάν, Σαγανάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply