Connect with us

stoplekto

“Μύρισαν”… εκλογές στην όμορφη κοπή πίτας διαιτητών της ΕΠΣΔΑ

Published

on

Μέσα σε πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας(14/1) στις αθλητικές εγκαταστάσεις Soccer Plus στην Ελευσίνα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των διαιτητών της ΕΠΣΔΑ.

Την όμορφη γιορτή χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά σε επίσημη εκδήλωση προανήγγειλε στο ξεκίνημα της ομιλίας του τον ερχομό  των εκλογών της Ένωσης που θα ακολουθήσουν, τονίζοντας ότι η διοίκηση σε συνεργασία με τους διαιτητές όλα αυτά τα χρόνια έχουν πετύχει μαζί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόλο των διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, στη σωστή συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν και φυσικά το σεβασμό που πρέπει να δείχνουν στους παράγοντες των σωματείων, που πληρώνουν το λίγο ή το πολύ και η θέση τους είναι δύσκολη.

Το λόγο πήρε αργότερα ο Αρχιδιαιτητής της Ένωσης Νεκτάριος Παστρωμάς, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους και ότι με σωστή δουλειά και γνώση, οι διαιτητές μπορούν να εξελιχθούν και να συνεχίσουν να προοδεύουν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το ΔΣ της ΕΠΣΔΑ, η Επιτροπή Διαιτησίας, ο πρώην Αρχιδιαιτητής της Ένωσης Τιμολέων Σταμάτης και ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής Γιώργος Χατζής.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, όπου  δυο φλουριά κέρδισαν ο αξιολογημένος διαιτητής Β’ Εθνικής της Ένωσης Φώτης Ντάουλας και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κώστας Διολέτης, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια κλήρωση στο μάθημα της σχολής διαιτησίας, για τρεις ακόμα διαιτητές.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τα τραπέζια γέμισαν με εκλεκτούς μεζέδες συνοδευόμενους από άφθονο κρασί και αναψυκτικά.