Connect with us

6ος Όμιλος

Μ. Μαύρος: ‘Προσπαθήσαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι’

Published

on

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μιχάλη Μαύρου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Ύπατο, για τη 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

 

‘Σήμερα δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Από το πρώτο δεκάλεπτο κιόλας το γήπεδο λάσπωσε πάρα πολύ στον χώρο του κέντρου. Μόνο από τις άκρες μπορούσε να παιχτεί λίγο παιχνίδι.

Δυστυχώς σε μια φάση ανύποπτη, στην πρώτη επίσκεψη που έγινε από το Ύπατο στην περιοχή μας, δόθηκε πέναλτι. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι πέναλτι ή όχι, θα το δούμε στην τηλεόραση αν είναι ή όχι ακούμπημα, ο παίχτης μου είπε ότι δεν ήταν ακούμπημα και αναίτια έφαγε και την κάρτα και θα μας στοιχίσει με την απουσία του στο επόμενο παιχνίδι.

Μετά το γκολ το Ύπατο σίγουρα πάτησε καλύτερα, πήρε ψυχολογία. Σε μια προσωπική φάση του φορ του Υπάτου έγινε και το 2-0.

Από κει και ύστερα προσπαθήσαμε με όσα μέσα είχαμε, με δυο αλλαγές απ’ τον πάγκο. Τα παιδιά βγάλανε πολύ πάθος, πολύ δύναμη, πολύ μεγάλη προσπάθεια, μήπως και γυρίσουμε το παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο. Ευκαιρίες κάναμε πιστεύω και αν μία απ’ αυτές γινόταν γκολ και καταφέρναμε να προηγηθούμε στο ξεκίνημα του αγώνα, πιστεύω θα ήταν διαφορετικό και το παιχνίδι. Γενικά όποιος θα προηγούνταν θα έπαιρνε μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί ο άλλος δεν μπορούσε να δημιουργήσει και να κάνει φάσεις.’

Πηγή – eviasports.gr