Connect with us

stoplekto

Μ. Παπαδόπουλος: “Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας”

Published

on

Φοβερή εκκίνηση για τον Απόλλωνα Ποντίων στην νέα αγωνιστική χρονιά, σημειώνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο “Γ. Ρουμελιώτης” με 4-2 επί του ισχυρού Πανελευσινιακού και έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος μας τόνισε τα εξής:

“Πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό για την ομάδα μας και ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα καθώς το 4-2 μπορεί να στείλει την ομάδα στην επόμενη φάση αρκεί να μπορέσουμε εμείς να διαχειριστούμε σωστά το επόμενο ματς.

Χωρίς να έχουμε ουτοπίες πως ξαφνικά γίναμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πανελευσινιακός είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα με ποιότητα στο ρόστερ της οργάνωση που χτίστηκε από πέρσι για να ανέβει κατηγορία και εμείς πάμε για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα όπου στόχος μας είναι να βάλουμε τις βάσεις μιας μελλοντικής ομάδας .
Όσο αφορά την εικόνα του παιχνιδιού βγάλαμε πάθος και φυσικά πίστη στις δυνατότητες μας καθώς  είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας υπομονή και βγάλαμε πολύ καλή αντίδραση μετά το 2-1 του αντιπάλου.
Θα προετοιμαστούμε τώρα για τον επαναληπτικό και ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση .
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και στην αφοσίωση τους στο παιχνίδι”.