Connect with us

slideshow

Μ. Τζανόπουλος: « Στηρίζουμε τα σωματεία μας »

Published

on

Για όλα μίλησε ο  Μιχάλης Τζανόπουλος . Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ σε συνέντευξη που μας παραχώρησε αναφέρθηκε στα θέματα και στα προβλήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής.

Χαρακτηριστικά μας είπε:

« Η Ένωση μας κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία . τα οποία στενάζουν οικονομικά . Δεν υπάρχουν βοήθειες από πουθενά. Κάποιοι παράγοντες από το υστέρημα τους και λόγω της αγάπης τους για την ομάδα τους προσπαθούν να κρατήσουν τις ομάδες τους . Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε και στηρίζουμε  τα σωματεία όσο μπορούμε »

*« Τα πρωταθλήματα διεξάγονται ομαλά, χωρίς προβλήματα . Ιδιαίτερα αυτό της Α’ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όσον αφορά αυτό της Β’ Κατηγορίας σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι . Για κάποιες ομάδες που έχουν προσβάλλει τον θεσμό , δυστυχώς η πόρτα έχει κλείσει  για πάντα. Όσον αφορά το μέλλον , όπως διαφαίνεται υπάρχουν 2-3 ομάδες που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα του χρόνου»

*« Η διαιτησία γενικά πηγαίνει πολύ καλά . Πάντα θα υπάρχουν ψιλογκρίνιες , αλλά γενικά το επίπεδο είναι υψηλό.»

*« Για τις Μικτές μπορώ να πω ότι είμαστε λίγο περισσότερο αισιόδοξοι από πέρυσι. Και αυτό το λέω βάσει των αποτελεσμάτων που έχουν σημειωθεί »

*«Με  τις Ακαδημίες υπάρχει πρόβλημα . Οι ομάδες δεν βγάζουν δελτία λόγω εξόδων και προτιμούν να παίζουν σε διάφορα τουρνουά και όχι στο πρωτάθλημα της Ένωσης .  Έτσι όμως δεν μπορούν να αναδειχτούν τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Ένωσης μας . Είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε μέτρα προς κάθε κατεύθυνση ώστε οι ομάδες να λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης.»

*« Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο . Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, τα σωματεία , τους διαιτητές , τους παρατηρητές για τον σεβασμό που επιδεικνύουν στην Ένωση .

Ευχαριστώ επίσης τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή που μας κάνουν»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply