Connect with us

Γ Εθνική

Νέα ήττα του Βύζαντα στην Σύρο με 4-1

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η Ελλάς Σύρου επικράτησε του Βύζαντα  με 4-1.

ο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Ερμούπολης, παρουσίας περίπου 300 φιλάθλων.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυνατά και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 36’ ο Μηνάς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 30’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα 45’ έκανε το 2-0 με τον Μούντριχα.

Με την έναρξη της επανάληψις οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ψηλά και να πιέζουν και στο 47’ με τον Μούντριχα έκαναν το 3-0, βάζοντας τις βάσεις για μία μεγάλη σε ευρεία νίκη.

Στο 75’ ο Κασάπης έπειτα από μία ομαδική προσπάθεια έκανε το 4-0 για τους γηπεδούχους. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 77’ με τον Καραγιάννη.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (Συριανός 82΄), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Παράβαλος, Καρμοίρης (Πρεβεζιάνος 82΄), Μπακατσέλος, Μούντριχας (Λαντίκας 69΄), Μηνάς, Κόντς (Κασάπης 57΄)ι, Παυλόπουλος (Μεντρί 69΄)

Βύζας Μεγάρων (Αρχοντάκης): Λέτσο, Ζαχαράκης, Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης, De Almeida Diego (Καραγιάννης 46΄), Καραγιάννης (Χαϊκάλης 46΄), Δρυμούσης (31΄Παϊκόπουλος, 69΄Σταφάι), Χατζημελετιάδης

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (Συριανός 82΄), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Παράβαλος, Καρμοίρης (Πρεβεζιάνος 82΄), Μπακατσέλος, Μούντριχας (Λαντίκας 69΄), Μηνάς, Κόντς (Κασάπης 57΄), Παυλόπουλος (Μεντρί 69΄).

Βύζας Μεγάρων (Αρχοντάκης): Λέτσο, Ζαχαράκης, Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης, De Almeida Diego (Καραγιάννης 46΄), Καραγιάννης (Χαϊκάλης 46΄), Δρυμούσης (31΄Παϊκόπουλος, 69΄Σταφάι), Χατζημελετιάδης