Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νέα αρχή για τις ακαδημίες της Αναγέννησης Πετρούπολης

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε η Αναγέννηση Πετρούπολης….

 

“Η ακαδημία Α.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», για ακόμα μια χρονιά πιστή στην ιστορία της, είναι έτοιμη να ανοίξει τις «πύλες» της για να υποδεχτεί τα χαμογελαστά πρόσωπα των μελών της.

 

Διανύοντας μια περίοδο που λόγω της γενικότερης κατάστασης κατακλυζόμαστε από έντονα συναισθήματα, κάποιες φορές αμφιβολίας και ίσως φόβου για το αύριο, δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και όπως οι αθλητές που ποτέ δεν σταματούν να μάχονται κοιτάμε μπροστά, προς μια νέα, διαφορετική εποχή. Προσαρμοζόμαστε και ανανεωνόμαστε, δουλεύοντας πάντα για το καλό των αθλητών μας και την σωστή υπηρέτηση του αθλήματος.

 

Υπό αυτό το πρίσμα, ο σύλλογος μας, αναζήτησε βοήθεια – νέες ιδέες και τεχνικές, σε πρόσωπα εκτός του συλλόγου.

 

Αποφασίστηκε λοιπόν, στην οργανωτική αναβάθμιση των ακαδημιών μας να είναι σύμβουλοι και συνοδοιπόροι οι Παναγιώτης Δουγιέκος και Βασίλης Μπαλτάς. Γνώριμοι επαγγελματίες στην Πετρούπολη και όχι μόνο, άρτια καταρτισμένοι τεχνικά, με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο άλλα κυρίως για τα παιδιά, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια και σε ένα άλλο σύλλογο που ξεχωρίζει στην πόλη μας τον Α.Π.Ο. «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ».

 

Κύριος στόχος της νέας σελίδας της ακαδημίας μας, είναι να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ολόπλευρη ανάπτυξη αθλητών! Η σύγχρονη προπονητική επιβάλλεται να προωθεί την ατομική προσπάθεια σε συνδυασμό με τον ευγενή συναγωνισμό ανάμεσα στους αθλητές, κινητοποιώντας τους σε ομαδοσυνεργατικό τρόπο προπόνησης, χωρίς παραγκωνισμό κανενός, προετοιμάζοντάς τους για την ομαλή ένταξη τους σε μια κοινωνία με δημοκρατικούς κανόνες. Το κλίμα συναγωνισμού τονώνει την αυτοεκτίμηση, προωθεί τον σεβασμό προς τον εαυτό μας, κατ’ επέκταση τον αμοιβαίο σεβασμό και εν τέλει το δημοκρατικό τρόπο ζωής. Όλα αυτά στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία που έχουμε συνηθίσει να αντικρίζουμε γύρω μας, μέσα από μια θετική, σύγχρονη, προσωποκεντρική προπόνηση απαλλαγμένη από την πίεση της νίκης “του αποτελέσματος” ως αυτοσκοπού.

 

Με τη συνεργασία αυτή αναδεικνύουμε το πραγματικό νόημα του αθλητισμού! Σκοπός μας είναι, η συνεχής αυτοβελτίωση, ως προς την μέθοδο οργάνωσης, τις τεχνικές προπόνησης, τον τρόπο συμπεριφοράς και αντιμετώπισης καταστάσεων, όπως και στη ζωή και η ανάπτυξη κλίματος μάθησης, συνεργασίας και διασκέδασης.

 

Με τις ευχές μας για μια υπέροχη αθλητική χρονιά!

Καλή αρχή σε όλους!”