Connect with us

stoplekto

Νέα γκέλα για τα Πετράλωνα κόντρα στην Χρυσούπολη

Published

on

Νέα απώλεια βαθμών για τα Πετράλωνα στην Χρυσούπολη ενάντια στην τοπική ομάδα. Παρά τις φωνές του Γαληνού Νικολαΐδη όλη την εβδομάδα, οι ‘κυανέρυθροι’ κόλλησαν στο 0-0 και έμειναν για τέταρτο σερί παιχνίδι, όλα στο 2016, χωρίς νίκη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της ομάδας στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς, τρεις πίσω από τους δύο πρωτοπόρους, Παπάγο και Άμιλλα Περιστερίου. Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Κότσαλος έπαιξε ολοκληρωτική άμυνα και δικαιώθηκε συλλέγοντας ένα πολύτιμο πόντο στην μάχη για την παραμονή. Πλέον, έχει 12 πόντους στην προτελευταία θέση.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα του παιχνιδιού ήταν μέτρια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν φλύαροι κυκλοφορώντας την μπάλα συνεχώς και προσπαθούσαν να διασπάσουν μια καλά οργανωμένη άμυνα. Στο 20′ ο Μουρίκης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά, ενώ 3-4 καλά σουτ κατέληξαν άουτ ή πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ντέλη.

Διαιτητές: Ευθυμίου Ε., Σταύρογλου Δ., Λεοντακιανάκος Κ.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντέλης, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Μουστακάκης, Καμαρέτσος, Σαμπαζιώτης, Μανωλιός Χ., Κυριακόπουλος, Αλτσαντζής, Παναγιώτου (89′ Μπλάτζας), Αποστολάκης (91′ Παπαδόπουλος).

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Κοντής, Μουντράκης (86′ Παπαδόπουλος), Λάππας, Παπαδάκης (78′ Γεωργακόπουλος), Αγγελακόπουλος, Μουρίκης, Τσολάνης, Παναγιωτάκης, Κυφωνίδης, Μακρυγιάννης (46′ Κρεμμύδας).