Connect with us

slideshow

Νέα “γκέλα” ο Ακράτητος 1-1 με ΑΕ Ζεφυρίου

Published

on

Νέα απώλεια για τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων που για την 13η αγωνιστική δεν μπόρεσε να κερδίσει την ΑΕ Ζεφυρίου στο γήπεδο Καματερού και έχασε και άλλο έδαφος όσον αφορά την άνοδο. Το σφύριγμα του διαιτητή Αλιάγα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 3′ δυνατό σουτ του Τσεκάι πέρασε σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυρίτση. Επτά λεπτά αργότερα ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Νταβίδι με κεφαλιά το 1-0. Στην συνέχεια 15′ αριστερό δυνατό σουτ του Τσεκάι πέρασε άουτ. Στο 21′ φάουλ του Μαύρου πέρασε ξυστά άουτ.Στο 55′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Τσιγγόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τάσος Λούπας που είχε μπει αλλαγή με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Στην συνέχεια 70′ οι παίκτες του Ακράτητου ζήτησαν πέναλτι όταν ο Μαύρος σούταρε η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Θανάση μέσα στην περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Μαύρου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Κυρίτσης. Στο 84′ δυνατό σουτ του Λούπα τράνταξε το δοκάρι του Κυρίτση.

Διαιτητής Αλιάγας Βοηθοί: Χ”Βασιλειάδης-Νάκος

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ(προπονητής Σ.Μ Σερεμέτης): Κυρίτσης, Καρατζάς, Γιάγκος(77′ Μακρής) Θανάσης, Καλαμιώτης, Δούνιας, Περιστέρης, Λέκκας, Καράμπελας, Κουτσιούμπας, Νταβίδι.

ΠΑΓΚΟΣ: Κλαπάκης, Ελευθεριάδης, Μπούτσης, Μιχαήλ, Μίλο, Μακρής, Δρόλιας.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Δημήτρης Τσάρος): Σαββόπουλος, Τσαλερίδης, Σχίζας, Παρασίδης, Τσιγγόπουλος, Κοντιζάς, Γκότσι, Δέδες(49′ Λούπας), Τσεκάι, Πουλής, Μαύρος,

ΠΑΓΚΟΣ: Βασιλείου, Λούπας, Κουκούλης, Αγκάνοβ, Δέδες, Πεπές, Τόση, Αντωνόπουλος.

Aνέστης Τσακίρογλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply