Connect with us

Γ Εθνική

Νέα γκέλα ο Πανιώνιος, 1-1 με ΑΕ Μυκόνου

Published

on

Σπουδαίο βαθμό «τσίμπησε» στη Νέα Σμύρνη η ΑΕ Μυκόνου στο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι νησιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική.

Η Μύκονος άνοιξε το σκορ στο 16′ και ο Γροντής με πέναλτι έσωσε τον πόντο για τον Ιστορικό με πέναλτι στο 72′.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Ιστορικού, κατάφερε και αντέδρασε ισοφαρίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι δεν ήρθε η πολυπόθητη νίκη.

Με την ισοπαλία αυτή, ο Πανιώνιος έμεινε στους 18 βαθμους όσους και η Μύκονος που ουσιαστικά ήταν και η κερδισμένη της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και στο 6′ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Ντούνης έδιωξε το γυριστό σουτ του Τσιμπόκα.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία στη Νέα Σμύρνη, όταν από το… πουθενά η Μύκονος ευτύχισε να ανοίξει το σκορ. Καρδάμης και Γκότοβος συγκρούστηκαν μέσα στην περιοχή, με τον Αγγελή από κοντά να αποδέχεται το δώρο και με δυνατό σουτ να σκοράρει!

Στο 26′ ο Στούπης έκανε πολύ δυνατό σουτ, με τον Ντούνη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας της Μυκόνου είπε όχι και στην κοντινή κεφαλιά του Γκότοβου στο 35.

Δύο λεπτά αργότερα (37′) οι κυανέρυθροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι αμυντικού της Μυκόνου μέσα στην περιοχή, σε σέντρα του Τσιμπόκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πολύ πιο επιθετικά, με τον Νίκο Κούστα να περνάει και δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι, με τον Γεωργούση να πηγαίνει στο πλευρό του Τσιμπόκα στην κορυφή.

Στο 49′ ο Ντούνης έδιωξε το σουτ του Γκέτσι, στο 52′ είπε “όχι” στο σουτ του Γεωργούση, ενώ στο 58′ ο Γκέτσι από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 67′ ο Τσιμπόκας έκανε εντυπωσιακό ψαλιδάκι, με τον τερματοφύλακα της Μυκόνου ξανά να είναι στην θέση του, διώχνοντας δύσκολα την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα (72′) ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αγγελή μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Μόσχου να μην δείχνει και την ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Μυκόνου, γλυτώνοντας τον έτσι από την αποβολή. Ο Γροντής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Πανιώνιος πίεσε και στα επόμενα λεπτά, με τους Μούντριχα, Γεωργούση και Τσιμπόκα, όμως δεν ήρθε το γκολ της νίκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριόνας (46′ Γεωργούσης), Καρδάμης (89′ Ρεντζής), Γκότοβος, Λίμα, Μπρέγκου, Γροντής, Στούπης, Τσίπρας (73′ Μούντριχας), Γκέτσι, Τσιμπόκας.

MYKONOΣ (Θ. Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Ράγια, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Παπαδόπουλος, Μουρίκι, Βαλαβόνοπουλος, Πινέιρο, Αγγέλης.

Με στοιχεία από το panionianea.gr