Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νέα γκέλα ο Παπάγος κόντρα στον Παράδεισο

Published

on

Νέα γκέλα το Σάββατο για τον ανώτερο Παπάγο κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου, ο οποίος τσίμπησε βαθμό στο Χαλάνδρι. Η λευκή ισοπαλία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για την νίκη. Στο 5′ ο Χατζής σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μιχαλόπουλου, ενώ οι Αναστασίου στο 15′, Βουλτσίδης στο 47′ και Ρέτζο στο 77′ αστόχησαν από πλεονεκτική θέση απέναντι στον Αλαφούζο. Αρκετά κλειστή η άμυνα των ‘κυανέρυθρων’ που συμπλήρωσαν 11 βαθμούς στην ενδέκατη θέση. Αντίθετα, στο -5 οι ‘Στρατηγοί’, πλέον, από τα πρωτοπόρα Πετράλωνα. Τέλος, έχουν παράπονα για δύο πέναλτι που δεν κατελόγισε ο διαιτητής Σύψας σε χέρι αμυνόμενου στο 25′ και ανατροπή του Μιχαλόπουλου στο 65′.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Κορωνιός Κ., Νικολάου Χ.

Παράδεισος (Σάκης Δέδες): Αλαφούζος, Μότσιος, Πελεκάνος, Στούλης, Χαβενετίδης, Πέτρουλας (36′ λ.τρ. Δήμος), Γεωργακόπουλος (80′ Τρακάκης), Μπολέτης, Πέτας (84′ Παπαδόπουλος), Λεφάκης, Καραλής.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Μπράτσι, Αμυγδαλάρης (46′ Βουλτσίδης), Αναστασίου, Ρέτζο, Λιούκας, Μιχαλόπουλος, Αλεξιάδης, Παπαναστασίου (76′ Αναγνωστόπουλος), Κολοβός, Χατζής.