Connect with us

stoplekto

Νέα διοίκηση στον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ ΓΣ του Αετού, με θέματα ημερήσιας διάταξης, “Οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και αρχαιρεσίες, για ανάδειξη νέας διοίκησης”.

Η Συνέλευση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρέστησαν δεκάδες μέλη και μεταξύ αυτών οι παλαιοί Πρόεδροι Νίκος Ανασόπουλος, Σπύρος Κοντούλης και Γιώργος Βαγγέλης. Στο ξεκίνημα της Συνέλευσης, ο  Δημήτρης Μπούγας αναφέρθηκε στον διοικητικό απολογισμό και στο πλάνο της νέας σεζόν, ο Θανάσης Αλεξόπουλος τον οικονομικό απολογισμό, ενώ ο Βασίλης Κουτσομύτης παρουσίασε το πλάνο των νέων και υπό δημιουργία σύγχρονων  αποδυτηρίων, που πρόκειται να  φτιάξει ο σύλλογος.

Ο Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη. Στη συνέχεια έγιναν οι αρχαιρεσίες, όπου εκλέχτηκαν τα παρακάτω μέλη, τα οποία το βράδυ της Δευτέρας θα συγκροτηθούν σε σώμα.

Εϊναι οι: Δημήτρης Μπούγας, Θανάσης Αλεξόπουλος, ΓΙάννης Μαραγκάκης, Βασίλης Κουτσομύτης, Θόδωρος Νικολάου, Γιάννης Μπούλιαρης, Παύλος Γούναρης, Λάκης Δάκουρας, Νίκος Μπούγας, Γιώργος Νικολάου, Μιχάλης Λημναίος και Ευγενία Ταβουλαρέα, ενώ δεν αποκλείεται, ο αριθμός των μελών της διοίκησης να αυξηθεί.

Μετά τη Συνέλευση η νέα διοίκηση δείπνησε σε κοντινή ταβέρνα της περιχοής.

Μετά τη συκγρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης θα οριστούν και οι Επιτροπές του σωματείου για το αντρικό τμήμα και τις υποδομές.