Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα δυνατό χτύπημα με Κιάφα ο Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άγιαξ Ταύρου δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση της η διοίκηση του Αντώνη Τσάτσου για να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Μετά από προσωπικές ενέργειες του γνωστού παράγοντα και του τεχνικού διευθυντή, Γιώργου Ποδαρά, στο σύλλογο του Ταύρου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Αλβανός μεσοεπιθετικός Έντισον Κιάφα.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Αλβανίας έχοντας αγωνιστεί στο Europa League με τη φανέλα της Κούξι, ενώ έχει περάσει από Απολλώνια και Κάμζα.

Συν τοις άλλοις, ο Κιάφα έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πειραιά με το Κερατσίνι όπως και το Κύπελλο Βοιωτίας με τον ΑΟ Θήβας, ενώ έχει περάσει από Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Ένωση Ερμιονίδας.

Ο ικανότατος άσος μιλώντας μετά την ολοκλήρωση τη μεταγραφής υποστήριξε: ” Η παρουσία του κ. Τσάτσου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου και εύχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους για την επιλογή τους”.