Connect with us

6ος Όμιλος

Νέα επιβεβαίωση με Καμβύση ο Παλληνιακός

Published

on

Ακόμη μια επιβεβαίωση της ιστοσελίδας μας τη μεταγραφή του Σαράντου Καμβύση στον Παλληνιακό.

Το δελτίο τύπου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μία δυνατή κίνηση ενίσχυσης, καθώς το ΔΣ ήρθε σε συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει πλούσιο βιογραφικό και θα μας ενισχύσει σημαντικά στην πορεία. Ο λόγος για τον Σαράντο Καμβύση, ο οποίος συμφώνησε προς το τέλος του μεταγραφικού παζαριού και θα φοράει τη φανέλα του Παλληνιακού.
Ο 26άχρονος μπακ (μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές) έχει πληθώρα συμμετοχών στη Γ’ Εθνική και την εμπειρία να βοηθήσει την ομάδα μας να ανακάμψει βαθμολογικά. Ο Καμβύσης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου, ενώ έχει παίξει σε Ιωνικό, Ηλυσιακό, Φωκικό, Ιάλυσο Ρόδου, Τριγλία Ραφήνας και πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανηλειακό.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παλληνιακού ο Σαράντος Καμβύσης σχολίασε: «Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα με καλή διοίκηση. Αυτό που θέλω μόνο να πω είναι ότι υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και να πετύχει τον στόχο της που είναι να παραμείνει στην κατηγορία».
Σαράντο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν

?️Νέα δυνατή ενίσχυση με Καμβύση! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μία δυνατή κίνηση ενίσχυσης,…

Gepostet von Παλληνιακός Α.Ο – Palliniakos FC am Dienstag, 5. November 2019