Connect with us

6ος Όμιλος

Νέα εποχή στην Προοδευτική

Published

on

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της Προοδευτικής. Μια συνεδρίαση που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είχε την οργάνωση και την σοβαρότητα, όπως αρμόζει στο ιστορικό σωματείο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο Βασίλης Κατσαρός, που υπέβαλε την παραίτηση του ενώπιον όλων των μελών, η οποία και έγινε ομόφωνα δεκτή. Ο ίδιος τόνισε ότι ήταν και θα είναι πάντα Προοδευτική. Τη θέση του στο 11μελες ΔΣ παίρνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, Πέτρος Στεργίου.

Στη συνέχει συζητήθηκε η αναδιάρθωση του ΔΣ για εκλογή νέου Προέδρου, βάση του νέου αθλητικού νόμου. Ο Αντώνης Αραβαντινός εισηγήθηκε να αναλάβει Πρόεδρος ο δικηγόρος Κώστας Μάκρας, ο οποίος όμως αρνήθηκε επί τάσεως, για να προταθεί και ο Γιάννης Ταμβάκης, ο οποίος επίσης αρνήθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι αποφασίστηκε να αναλάβει μεταβατικός Πρόεδρος ο Αντώνης Αραβαντινός μέχρι τις νέες αρχαιρεσίες, που θα γίνουν τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ της Προοδευτικής:

Πρόεδρος: Αντώνης Αραβαντινός

Αντιπρόεδρος Γιάννης Ταμβάκης

Γενικός Γραμματέας Σωκράτης Πτερνέας

Ειδικός Γραμματέας Κώστας Μάκρας

Ταμίας Νίκος Μπάικας

Μέλη: Φατμίρ Λεκάι(αδελφή πρώην Προέδρου), Χρήστος Χαρτόπης, Γιάννης Κουκουβίνος, Βασίλης Χατζηαθανασίου, Πέτρος Στεργίου

Υπεύθυνος μπάσκετ Γιώργος Λαουτάρης

Στη συνέχεια αποφασίστηκε ομόφωνα νέος Γενικός αρχηγός να αναλάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής και Αντιπρόεδρος των βετεράνων των “βυσσινί”  Αλέκος Νταβέλης.

Συζητήθηκε ακόμη το θέμα προπονητή, που αναμένεται να κλείσει μέσα τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επικρατέστερος αποτελεί ο Δημήτρης Αρναούτης.

Επίσης, συζητήθηκε να προσαρμοστεί το καταστατικό με τον νέο αθλητικό νόμο, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, ενώ θα βγει και νέος εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας.

Το ΔΣ ευχαριστεί τη No Gate για την αυτόβουλη αποχώρησή τους από το γήπεδο, μια ώριμη απόφαση, που σχολιάστηκε ευμενώς από όλα τα μέλη. Δεσμεύτηκε το ΔΣ ότι θα στεγάσει εκεί στο χώρο αυτό τα γραφεία και τη γραμματειακή υποστήριξη των ακαδημιών. Επίσης κάθε γονέας, που θα γράψει το παιδί του στις ακαδημίες, θα δικαιούται ένα εισιτήριο διαρκείας δωρεάν στη μεγάλη κερκίδα, όπου πρόκειται να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα σε μαθητές και γονείς.