Connect with us

stoplekto

Νέα Ζωή Μετ/σης – Νίκη Αλίμου 2-2

Published

on

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Νέα Ζωή και Νίκη Αλίμου. Οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες με τη Νέα Ζωή να πετυχαίνει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 45′ με εξ επαφής πλασάρισμα από τον Αργύρη. Στο 50΄ο Γιαννουδάκης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και κυνήγησαν το σκορ. Στο 80΄ο Καραγεώργος μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ευσταθίου. Στο 90’+1′ ο Αναστασόπουλος δεν είχε πει ακόμα τη τελευταία του λέξη και ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και πάλι του Ευσταθίου. Διαιτητής ήταν ο Καρασαββίδης, με βοηθούς τον Ζούμη και τον Ολυμπιάδη.

 

ΝΕΑ ΖΩΗ ΜΕΤ/ΣΗΣ: Κουτρουμάνος, Μιχαηλίδης, Ευσταθίου, Κορδάς Δ., Αναστασόπουλος,Ντάλλης, Ρούσσσος(68′ Κυριαζόπουλος), Κορδάς Σ., Οικονόμου(46′ Καραγεώργος), Γιακουμής, Κορδάς Ε.(65′ Ρουτζούνης)

 

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Τζιβελέκης Α., Καζαντζιόγλου, Συμεωνίδης, Λυκισιώτης, Τζιβελέκης Μ., Κατσαμπάνης, Γιαννουδάκης(56′ Καφετζής), Αργύρης(80′ Δημητρόπουλος), Μανωλάς, Κατσιπόδας, Πολυμερόπουλος(46′ Κοτόπουλος)

ΑΓΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply