Connect with us

stoplekto

Νέα Ζωή Μετ/σης – Τριφυλλιακός 4-0

Published

on

Η Νέα Ζωή κέρδισε 4-0 τον Τριφυλλιακό σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη αγωνιστικά. Τον “χορό” των τερμάτων άρχισε στο 30′ ο Κορδάς Ε. με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ. Στο 59′ ο Ραπάι σημείωσε το δεύτερο γκολ μετά από ατομική του ενέργεια όπου ήρθε τετ α τετ με το τερματοφύλακα. Στο 64′ ο Βαν Αμερόνγκεν πέτυχε το τρίτο τερμά με πλασέ από ασίστ του Κορδά Ε.. Ο Γκολφινόπουλος στο 89′ διμόρφωσε το τελικό 4-0 με πλασέ από ασίστ του Βαν Αμερόνγκεν. Πολύ καλή η διαιτησία των Τσατσούλη, Σύριου και Τενεκούδη.

 

ΝΕΑ ΖΩΗ ΜΕΤ/ΣΗΣ: Κουτρομάνος, Μιχαηλίδης, Ευσταθίου, Κορδάς Δ., Κούτρας, Κορδάς Σ., Βαν Αμερόνγκεν, Αναστασόπουλος(68′ Ρουτζούνης), Κορδάς Ε., Ραπάι(80′ Ζάχαρης), Σφέτσας(75′ Γκολφινόπουλος)

 

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Σταματόπουλος, Πανουργιάς, Ρακιτζόπουλος, Γουμένος(46′ Λαγγάρης), Γκούντος, Κουτρουμπίλας, Λεβάκης(65′ Μπρέγκου), Κολοκύθας, Κουκόπουλος, Μπακέας, Καρανίκας(65′ Μυλωνάς)

Αγνή Μιχαηλίδου

********To site δεν θα προβάλει πλέον εικόνες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά και την απαγόρευση σε δημοσιογράφο μας να φωτογραφίσει στιγμιότυπα από το ερασιτεχνικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Χαραυγιακού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία αλλά κάποιοι σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και Σύνταγμα….Θα επανέλθουμε σύντομα για συνέχεια στο θέμα….Να γνωρίζεται κύριοι στην ΕΠΣΑ  ότι πάνω από τις αποφάσεις σας υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων…..ρίξτε του μια ματιά και τα λέμε….Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εμπορεύεται , δεν εισπράττει, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, ο σκοπός των Ενώσεων είναι να υπηρετούν τα σωματεία και μόνο, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες πλην της δική σας ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply