Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νέα..θηλιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Published

on

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα ερασιτεχνικά σωματεία του Κορυδαλλού σχετικά με το τέλος επιτηδεύματος…Αναλυτικά αναφέρει:

Την στιγμή που η ίδια η Πολιτεία μέσω των απανωτών μειώσεων στις τακτικές επιχορηγήσεις στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και παράλληλα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έρχεται και η Εφορία για να δώσει την χαριστική βολή…

Σε μια στιγμή που από πλευράς κρατικού κορβανά περισσεύουν λιγότερο και από…ψίχουλα για τα ερασιτεχνικά σωματεία τα οποία δίνουν τον δικό τους αγώνα προκειμένου να τα βγάλουν πέρα το ποσό των 300 Ευρώ που καλούνται να δώσουν ως «ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ» στην Εφορία μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άλλωστε τα περισσότερα σωματεία όπως όλοι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και μετά βίας καταφέρνουν να βγάλουν εις πέρας τα βασικά έξοδα του μήνα ενώ πολλές φορές δε συμβαίνει ούτε αυτό..

Από την άλλη μέχρι στιγμής, δεν είναι και λίγα τα οικονομικά βάρη που τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει στις πλάτες των παραγόντων των σωματείων καθώς και στους αθλητές και τις οικογένειές τους προκειμένου να τους επιβληθούν και περισσότερα.

Κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει επίσης και την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα περισσότερα νοικοκυριά πολλά εκ των οποίων δεν έχουν ούτε ένα μέλος τους εργαζόμενι.

Πλέον είναι πιο ξεκάθαρο από κάθε άλλη φορά ότι μόνο με μαζική αντίδραση των Σωματείων των Παραγόντων τους ακόμα και των ίδιων των αθλητών και των οικογενειών τους θα δοθεί ένα τέλος στην νέα θηλιά που ετοιμάζουν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Κορυδαλλού…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply