Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα Ιωνία: Ανικανότητα ή δόλος?

Published

on

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Νέα Ιωνία εκφράζει την σφοδρή διαμαρτυρία της τόσο για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Χολαργό, όσο και για την εν γένει αντιμετώπιση της ομάδας από την διαιτησία φέτος…

Αναλυτικά…

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η’ ΔΟΛΟΣ ;
Ως Α.Ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή, που όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε στον αγώνα με τον Χολαργό στην έδρα μας την Κυριακή 20/2/2022
Η υπομονή όμως κύριοι έχει και τα όρια της και περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον την βαθμολογία του παρατηρητή γιατί “ διαιτητές” όπως ο κ.Περράκης κρατούν καθηλωμένο σε ένα τέλμα το ποδόσφαιρό μας και το βουλιάζουν στερώντας του το αύριο και την προοπτική. Μόνο με την εκκαθάριση τέτοιων “ διαιτητών” που δεν αξίζουν όχι για να σφυρίζουν σε αγώνες της Super League αλλά ούτε σε τοπική κατηγορία μπορούμε να ελπίζουμε. Αλλιώς καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο…
Δεν επιθυμούμε, ούτε ζητάμε, ούτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα από κανέναν διαιτητή. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως τον σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία κύριε Περράκη (διαιτητή Super League). Και από εσάς και από τους συναδέλφους σας. Το ότι δε μας επιτρέπει η ποδοσφαιρική μας παιδεία να σας φερθούμε όπως σε άλλα γήπεδα στα οποία σφυρίζετε, δε σημαίνει ότι θα ανεχθούμε και τις περίεργες αποφάσεις και τα λάθη σας.
Ο Α.Ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια επενδύοντας χιλιάδες ευρώ, με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δε θα αφήσει κανέναν να βάλει «τρικλοποδιές» στον αγώνα που δίνει για να επιστρέψει ισχυρός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα λάθη σας, οι λανθασμένες σας αποφάσεις που σας εκθέτουν και τόσα άλλα ντροπιαστικά σφυρίγματα:
1. Στο 15΄ ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή ο ποδοσφαιριστής μας Κομνηνός από τον τερματοφύλακα και ο κ.Περράκης αντι για πέναλτι σφυρίζει φάουλ…Ευτυχώς με το φάουλ αυτό η ομάδα μας προηγήθηκε αλλά στεναχωρήσαμε τον κ.Περράκη που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ισοφαριστούμε.
2. Στο 25΄ αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Κομνηνού μέσα στην μεγάλη περιοχή.
3. Στο 73΄δεν σφυρίζει διπλό φάουλ σε ποδοσφαιριστή μας στο κέντρο του γηπέδου και στην αντεπίθεση του Χολαργού δίνει κόρνερ που μόνο ο ίδιος ¨είδε¨, όπου προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.
4. Στο 80΄ δεν δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Χολαργού Σκούμα όταν κλώτσησε την μπάλα μακριά μετά από υπόδειξη πλάγιου άουτ.
Από την αρχή της χρονιάς είχαμε πάρει τα μηνύματα ότι κάποιοι δεν μας θέλουν στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και η συγκεκριμένη διαιτητική τριάδα το επιβεβαίωσε.
Ντροπή και μόνο ντροπή. Η λέξη που αρκεί για να περιγράψει όσα είδαμε φέτος στους αγώνες της ομάδας μας.