Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα Ιωνία – Απέκτησε τον Παναγιώτη Κομνηνό

Published

on

Την απόκτηση του επιθετικού Παναγιώτη Κομνηνού ανακοίνωσε ο ΑΟ Νέας Ιωνίας.

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ο.Νέας Ιωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κομνηνό.
Πρόκειται για έναν ταχύτατο ακραίο επιθετικό ο όποιος ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι που θέλει ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος.
Ο Παναγιώτης Κομνηνός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Έπαιξε δύο χρονιές στην πρώτη ομάδα και σημείωσε 36 γκολ στις δύο διαδοχικές ανόδους, από Γ’ σε Β’ (2011-12) και Β’ σε Α’ (2012-13). Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών.

Μετά από λίγα χρόνια αποκτήθηκε από τον ιστορικό Εθνικό Πειραιά. Εκεί υπό τις οδηγίες του προπονητή Θύμιου Γεωργούλη άρπαξε την ευκαιρία και μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα των κυανόλευκων.
Μετά από λίγους μήνες ακολούθησε η ομάδα του Κερατσινίου που έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή πραγματοποιώντας και με την φανέλα των ροσονέρι σπουδαίες εμφανίσεις.
Πέρυσι εντάχθηκε στο δυναμικό του Αγίου Ιεροθέου όπου πέτυχε κρίσιμα γκολ και βοήθησέ την ομάδα να έχει ρόλο πρωταγωνιστή τον 5ο όμιλο.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 24 Αυγούστου του 1996 και αυτό δείχνει ότι ο 23χρονος
είναι στην καλύτερη ηλικία για να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.
Η διοίκηση της Α.Ο.Νέας Ιωνίας τα βρήκε σε όλα με τον Παναγιώτη Κομνηνό δίνοντας και στις δυο πλευρές την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Δεν έχουμε παρά να τον καλωσορίσουμε και να του ευχηθούμε ολόψυχα υγεία πάνω απ όλα και μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες!