Connect with us

Γ Εθνική

Νέα Ιωνία: Αρχίζει ο σχεδιασμός

Published

on

Αφού το θέμα αναφορικά με την τεχνική ηγεσία είχε αίσιο τέλος μετά την πρόσληψη του Γιώργου Τσαμόπουλου, πλέον σειρά στις τάξεις της Νέας Ιωνίας παίρνει ο σχεδιασμός του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσουν οι επαφές της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι από εκείνους θα παραμείνουν στην προσφυγική ομάδα την ερχόμενη περίοδο. Στη συνέχεια, ο Τσαμόπουλος θα εισηγηθεί στους ανθρώπους του συλλόγου τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν, προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άπαντες βέβαια γνωρίζουν ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα αφού το μπάτζετ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές θα είναι κατά πολύ μειωμένο.

 

Τσαμόπουλος: «Χαρούμενος που επέστρεψα»

 

Η «ΏΡΑ των σπορ» επικοινώνησε με τον νέο τεχνικό της Νέας Ιωνίας, Γιώργο Τσαμόπουλο, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα εδάφη όπου έχει περάσει στο παρελθόν ευχάριστες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω και την απερχόμενη διοίκηση για το έργο που άφησε πίσω της αλλά και την τωρινή διότι με επέλεξε να είμαι εγώ εκείνος που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας». Ερωτηθείς για τους στόχους της νέας σεζόν, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: « Στόχος μας αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά διότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά πράγματα. Σίγουρα όμως σε όποιον όμιλο και αν βρεθούμε θα υπάρξουν δυσκολίες, αφού υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες.

 

«Αίγλη, σοβαρότητα και κύρος η ΑΕΚ»

 

” Όσον αφορά στην ΑΕΚ, πρόκειται για σύλλογο που προσδίδει αίγλη, σοβαρότητα και κύρος στην κατηγορία και ελπίζω εγώ και η ομάδα να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Δ.Θ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply