Connect with us

5ος Όμιλος

Νέα Ιωνία-Δόξα Βύρωνος 1-0

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες η Νέα Ιωνία που επικράτησε της Δόξας Βύρωνος με 1-0 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ο προσφυγικός σύλλογος παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε το πολυπόθητο τρίποντο το οποίο διατηρεί ζωντανή την ομάδα των βορείων προαστίων στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή. Αντίθετα, οι Βυρωνιώτες έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τους το Φώτη Θανέλα δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το πλήρωσαν. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 45 ο Καραχάλιος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη κεφαλιά πάσα του Μάλτσι. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις όμως το σουτ του Σαλαπάτα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Παναγιωτόπουλου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης, Σπαγγής, Μάλτσι (89′ Πρισιμιτζής), Τύρπος, Νησαριώτης, Βογατσάς Κ. (73′ Πετούσης), Καραχάλιος (86′ λ.τρ. Ερέκι)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Φώτης Θανέλας) Σουλογάνης, Χαλκιάς, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Σαλαπάτας, Μπιρμπίλι, Μενίκου, Παπατζήμας (83′ Λέσι), Τσαφταρίδης (90′ Ζαφειράκης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply