Connect with us

5ος Όμιλος

Νέα Ιωνία – Πανελευσινιακός 1-2 (φωτο)

Published

on

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Πανελευσινιακός μέσα στην Πεύκη επικρατώντας της αξιόμαχης Νέας Ιωνίας με 2-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον πρώτο μέρος και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο 5′ με τον Καραχάλιο και τον  Όγκμπουε στο 8′ σε γύρισμα του πρώτου. Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα ισορρόπησε το παιχνίδι και βρέθηκε κοντά στο να πετύχει τέρμα σε ανεπανάληπτο τετα -τετ  του Μιχελή με τον  Παναγιωτόπουλο, με τον Ελευσίνιο να πλασάρει άουτ.

Οι ”σταχυοφόροι” οφείλουν πολλά στην εκτελεστική ικανότητα του Νίκου Κουσκουνά καθώς ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα δυο φορές (42′,63′) απλουστεύοντας τα πράγματα για την ομάδα του. Στο 85′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πλάτανος για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Νησαριώτης στις καθυστερήσεις μείωσε σε 2-1.

Διαιτητές: Μανούχος (Αργολίδας), Χαραλαμπόπουλος-Γκριτζέπης (Αρκαδίας)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Πρισιμιτζής (67′ Ρόππας), Τσαμουρλίδης, Αχμέτ, Τερλελής, Σπαγής, Όγκμπουε, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Μάλτσι (54′ Νησαριώτης), Ερέκι (80′ Πετούσης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσαλκιτζίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Τροϊρης, Μιχελής, Ρικογιάννης, Κουσκουνάς (80′ Κρολ), Ουέλιγκτον (88′ Μακρίδης), Αλεξαδρόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply