Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα νίκη για τον Χαραυγιακό με σόου Γιώργου Ζήση

Published

on

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση ‘τίτλος’ είναι ο Χαραυγιακός που επικράτησε 3-0 στην Ηλιούπολη του Πανερυθραϊκού. Οι ‘νερατζούρι’ απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Ζήση και διατήρησαν εύκολα το -4 από το πρωτοπόρο Αιγάλεω. Στην βαθμολογία έχουν 41 βαθμούς, έναντι 24 των ένατων ‘κόκκινων’ που ηττήθηκαν για δεύτερο παιχνίδι στην σειρά.

Η πρώτη απειλή ήρθε στο 10′ από τον δραστήριο Ζήση που σημάδεψε το δοκάρι, με τον Βαζούκη να στέκεται πιο τυχερός ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά στο 18′. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 παρ’ότι προσπάθησαν να αυξήσουν τον δείκτη. Επιστρέφοντας για το δεύτερο μέρος, μόνο το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ έκανε ότι ήθελε και στο 56′ ο Ζήσης απλούστευσε την κατάσταση για το 2-0. Στο 70′ ο ταλαντούχος άσος με όμορφη ενέργεια σφράγισε το τελικό 3-0, ενώ στο 85′ το δυνατό σουτ του Μπίτιλη σταμάτησε στο δοκάρι και λίγο έλειψε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο 13ο τρίποντο της ομάδας του για την φετινή περίοδο.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Αργυρός Π., Γεωργαράκος Ν.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ (77’Δωματιώτης), Βαζούκης Ράμμος, Κατσαμπάνης, Τουγουτζόγλου, Μητροφάνης, Ζέλο (62′ Χατζηπαναγιώτης), Ζήσης (73′ Νικολάου), Μπίτιλης, Κωνσταντίνου.

Ερυθραία (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς (73′ Μπενετάτος), Αδρακτάς, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αντιόλ, Μπαμπαλούκας, Παπαθανασίου (73′ Αναγνώστης), Αντωνιάδης, Αλιάι (46′ Γλυνός).