Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ, 1-0 τον Άγιο Θωμά

Published

on

Το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο ΠΑΟ Ρουφ, που έστω και δύσκολα επικράτησε επί του Αγίου Θωμά με 1-0.

Έφτασε έτσι τους 17 βαθμούς, ενώ ο Άγιος Θωμάς υπέστη την 8η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο 9′ ο Βάρφη κάνει το πρωτο καλο σουτ του παιχνιδιού για τον Άγιο Θωμά εκτός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αργότερα, στο 40ο λεπτό ο Μιχάι στέλνει με κεφαλιά την μπάλα αουτ από πολύ καλή θεση για τους φιλοξενούμενους.

Η Αούστρια μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό απείλησε με σουτ του Παλάτσιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλα η μπάλα καταλήγει έξω, ενώ στο 58′ ο Στατήρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Καυκιάς μπλοκάρε.

Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ προηγήθηκε στο 69ο λεπτό, όταν έστειλε την μπαλα στα δίχτυα ο Στατήρης με κοντινή προβολή, ύστερα από εκτέλεση φαουλ του Γεωργόπουλου.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του είχε το Ρουφ στο 86′ με τους Γεωργίου και Κουράφαλο να αστοχούν στην ίδια φάση.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στάθης Πανακούλιας): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Μπόκος (88′ Τσουκαλάς), Ηρακλής, Βουρνάζος, Φέγγης (65′ Σταμάτης), Παλάτσιος, Στατήρης (77′ Καραγιάννης), Ζοτάι (65′ Κουράφαλος), Αναστασίου, Γεωργίου (88′ Κουσουρίδης).

ΆΓΙΟΣ ΘΩΜΆΣ : Καυκιάς, Βαϊόπουλος (64′ Γκουρνέλος), Πετράκος, Νικάκης, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας (80′ Βουτυράς), Τζώρτζης, Τετώρος (80′ Αλιάι), Βάρφη (64′ Κατηρτζιγιαννόγλου), Κολοβός, Μιχάι (80′ Τενέλη)