Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Νέα Πέραμος- Κριός Ασπροπύργου 7-0

Published

on

Καταιγιστική η Νέα Πέραμος, σάρωσε με 7-0 τον ουραγό Κριό Ασπροπύργου, ο οποίος  υποβιβάζεται οριστικά στη Β’ Κατηγορία σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ Μάνδρας αύριο αναδειχθεί ισόπαλος με τον Απόλλωνα Ποντίων.

Το εντυπωσιακό για την ομάδα του Χάρη Κοπιτσή ήταν ότι είχε επτά διαφορετικούς σκόρερ, καθώς βρήκαν δίχτυα οι Κουσίδης (4’), Γαλανός(20’), Αγάθης(22’), Καμπόλης(29’), Γκελάι(39’ πέναλτι-ανατροπή Καμπόλη), Σεβαστής(51’) και Τσολιάκος(60’).

Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σεϊταρίδη στο  90’.  Στο 48’ ο διαιτητής Οικονόμου απέβαλε επίσης από τον πάγκο ο αναπληρωματικός Καλοειδάς για εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνος ο διαιτητής  Οικονόμου δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον φίλαθλο του Κριού Ασπροπύργου Θοδωρή Βάντζο και αναμένεται να υπάρξει συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή της συνάντησης….

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Μικρός, Τσολιάκος, Χριστοδουλίδης(46’ Μιχαήλης), Γεωργιάδης(46’ Αναστασίου), Γαλανός, Σαχόλι, Σεβαστής, Κουσίδης(46’ Δράγασης), Αγάθης, Γκελάι, Καμπόλης(66’ Τσάκας).

ΚΡΙΟΣ: Κατσούλας, Παπαδόπουλος, Τσολαρίδης(57’ Πέππας), Λειβαδάς, Πασαλίδης, Στεφανίδης, Σοφιανίδης, Σεϊταρίδης, Μαζμανίδης(46’ Πετρούτσος), Τόλας, Βαλμάς.