Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα σημαντική νίκη για την Πεύκη

Published

on

Σπουδαία νίκη για την Πεύκη που επικράτησε στο Ρουφ 1-0 της Ένωσης Βοτανικού και εδραιώθηκε στην βαθμολογία πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το νεανικό σωματείο που αφιέρωσε την νίκη στον άτυχο Ρούμπο, ανέβηκε στην δέκατη θέση έχοντας 11 βαθμούς και άφησε πίσω στην 13η την Ένωση μένοντας στους 8 πόντους. Το τέρμα που έκρινε την σημαντική αναμέτρηση σημειώθηκε στο 60′ με σουτ του Ζαφειράκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων. Ο ίδιος παίκτης είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 80′ με δυνατό σουτ. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ασπρόμαυροι’ προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο πεντάλεπτο, όμως ο Θεοδωρέλος δέχθηκε δύο ‘στοπ’ από τον Σαΐτη.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Δόσης Μ., Τσολάκης Σ.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ντόνι, Φιλόπουλος, Λίτσο (46′ Χαμουρίδης), Ντάμας, Κατσούδας, Μηνασιάν, Ντιντίφας (87′ Θεοδωρέλος), Ελ-Ράντυ, Καπέλης, Σκεύης, Τζαβάρας (60′ Κοντός).
Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Μάλλης, Μιχαήλ, Μάτσος, Μπούρας, Ζαφειράκης, Ντοβλετάκης (80′ Ανδρέου), Ρούμπος (52′ λ.τρ. Βαντάμ), Κουτούζης, Πετράκης (85′ Βενέτης).