Connect with us

stoplekto

Νέα Σμύρνη: Μια εξάδα παίκτες

Published

on

Σημαντική ήταν η μεταγραφική ενίσχυση την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την Νέα Σμύρνη και αναμένεται να δυναμώσει σημαντικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος .

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ειρηναίος Σακελλαρόγλου (16 ετών, μέσος) από τον Άρη Βύρωνα , Γρηγόρης Σαουλίδης (19 ετών, επιθετικός) από τον ΑΟΚ Φαλήρου, Χρήστος Δουρούκης (26 ετών, επιθετικός) από τον Περαμαϊκό, Ηλίας Παλιάτσος (24 ετών, αμυντικός) και Ευάγγελος Φαρμάκης (23 ετών, επιθετικός) από το Παγκράτι και , τέλος , ο Νίκος Δουγκάι (26 ετών, αμυντικός) που ήταν ελεύθερος. Ο πρόεδρος του συλλόγου Άγγελος Διαμαντόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός της ενίσχυσης και στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο μεταξύ η διοίκηση τιμώρησε με δύο μήνες αποκλεισμό τον Γ.Μπαντίδο για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στον διαιτητή Ν. Τσαγκάρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΓΣ Αργυρούπολης (είχε αποβληθεί και τιμωρήθηκε από την ΕΠΣΑ με τέσσερεις αγωνιστικές).

Ακόμη τιμωρήθηκαν οι Ματσίνγκο και Λ.Πρίφτης, επειδή απέχουν αδικαιολόγητα από τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Τέλος αύριο στις 9.00 μ.μ στην καφετέρια «Τσέρι», που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα ακολουθήσει δείπνο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply