Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νέα σπουδαία κίνηση με Αγοραστό ο Αχαρναϊκός

Published

on

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αχαρναϊκός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Αγοραστού.

Το δελτίο τύπου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
Υπέγραψε ο Αγοραστός ⚪🟢☘️🤝🖋️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
“Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΧΑΡΝΑΪΚΌΥ ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Αγοραστού.

Με γνώμονα την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ όπου θα συμμετάσχει η ομάδα μας, η διοίκηση του Αχαρναϊκού προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, εντάσσοντας στο ρόστερ έναν παίκτη που γνωρίζει τα στοιχεία που απαιτεί ο πρωταθλητισμός.

Αυτό πιστοποιούν οι περσινές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας όπου ξεχώρισε με την απόδοση του στην Α’ ΕΠΣΑ φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο υψηλόσωμος στόπερ αγωνίστηκε 20 φορές με τη φανέλα του Άτταλου αποτελώντας σημείο αναφοράς στην γραμμή της οπισθοφυλακής για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Αγοραστός όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται στο επίπεδο των κατηγοριών που αγωνίζεται αφού έχει κάνει μονάχα πρωταθλητισμό στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος στόπερ έχει περάσει από ΑΟ Καλαμακίου ,Ηλιούπολη,Ηλυσιακό ,Πανθηραικό και Τσικλητήρα Πύλου. Ο ΑΧΑΡΝΑΊΚΟΣ καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του τον Γιάννη Αγοραστό και του εύχεται κάθε επιτυχία”.